19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Περισσότερες πληροφορίες για 2 μοντέλα 12 ιντσών iPad Pro

    ipadprosplitx

    Σύμφωνα με το 9to5Mac η Apple ετοιμάζει 2 12 ιντσών iPad μοντέλα με την κωδική ονομασία “J98” and “J99.” Μάλιστα και τα 2 θα έχουν βάση το multitasking που θα παρουσιαστεί με την έλευση του iOS 9.

    “Οι πηγές μας αναφέρουν πως η Apple σχεδιάζει ένα νέο τρόπο multitasking που θα δούμε στο iOS 9 για τα δύο νέα αυτά μοντέλα iPad Pro” αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

    Το λεγόμενο split screen multitasking – δηλαδή η δυνατότητα δύο εφαρμογές να δουλεύουν παράλληλα στην ίδια οθόνη του iPad φημολογείται εδώ και πολύ καιρό και είναι κάτι που αναμένουμε να δούμε αν τελικά το υλοποιήσει η Apple φέτος στην iOS 9 έκδοση του λογισμικού.

    Το χαρακτηριστικό αυτό θα είναι ιδανικό για ένα μεγαλύτερο iPad και μπορεί εύκολα να αποτελέσει ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της φημολογούμενης αυτής συσκευής της Apple.

    Επίσης σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα τα δύο νέα αυτά iPad θα έχουν μια ανασχεδιασμένη Siri αλλά και ένα Κέντρο Γνωστοποιήσεων διαφορετικό από ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα.

    Η κωδική ονομασία “J98″ και “J99” κατά πάσα πιθανότητα αφορά την Wi-Fi έκδοση και την Wi-Fi + Cellular έκδοση.

    Το δημοσίευμα δεν αναφέρει κάποια πληροφορία για το πότε η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει αυτές τις συσκευές.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles