22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Παρουσίαση του tvOS 10 με νέα χαρακτηριστικά, βελτιώσεις και νέα remote εφαρμογή

    wwdc-2016-apple-tv-dark-mode

    Οι χρήστες του Apple TV δέχθηκαν σήμερα μια ειδική μεταχείριση μιας και η Apple ανακοίνωσε μια σειρά νέων εφαρμογών, χαρακτηριστικών και πολλών ακόμη.

    Επί σκηνής του WWDC 2016 η Apple παρουσίασε αρχικά το Sling TV που θα γίνει διαθέσιμο από σήμερα στο Apple TV 4.

    Νέες προσθήκες καναλιών έρχονται επίσης αυτό το καλοκαίρι με το Fox Sports Go καθώς και με το Molotov TV – μια γαλλική υπηρεσία με περισσότερα από 100 κανάλια.

    Επίσης ένα νέο παιχνίδι με την ονομασία SketchParty θα φέρει ουσιαστικά το πασίγνωστο παιχνίδι παρέας Pictionary στο Apple TV.

    Σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά οι χρήστες θα μπορούν ακόμη ευκολότερα να χρησιμοποιήσουν την Siri για την αναζήτηση συγκεκριμένων ταινιών και άλλων στοιχείων.

    wwdc-2016-siri-youtube

    Ο συσχετισμός αυτός της αναζήτησης επεκτείνετε μάλιστα και στο YouTube!

    H Apple επίσης παρουσίασε το Live tune-in που σας επιτρέπει να ανοίξετε μια συγκεκριμένη εφαρμογή ακριβώς την στιγμή που κάνει streaming κάποιο βίντεο. Αυτό το χαρακτηριστικό αυτή την στιγμή λειτουργεί ήδη για τα κανάλια του ESPN, Disney, CBS και FX.

    Κάτι ιδιαίτερα σημαντικό – όχι βέβαια για τους Έλληνες χρήστες – είναι η ικανότητα να έχει κάποιος έναν και μόνο λογαριασμό για όλες τις συνδρομητικές του υπηρεσίες.

    Αυτό που είναι σημαντικό για όλους είναι πως το tvOS 10 θα εγκαινιάσει ένα Dark Mode και έτσι θα κάνει την διεπαφή του Apple TV 4 ακόμη καλύτερη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

    Επιπλέον το Apple TV θα μπορεί πλέον να συγχρονίσει της λήψεις του με το iPhone. Πλέον μπορείτε να κάνετε λήψη μια εφαρμογή στο iPhone και το Apple TV θα δεχτεί την αντίστοιχη λήψη αυτόματα.

    Το Replay Kit επίσης θα επιτρέψει να κάνετε Live Broadcast – Ζωντανές μεταδόσεις και να αποθηκεύσετε διάφορα gameplay.

    apple-tv-remote-app-1024x683

    Πολλοί ήταν εκείνοι που θέλανε μια νέα Remote εφαρμογή για το iOS έτσι ώστε να μπορούν να ελέγχουν το Apple TV τους από την ευκαιρία του iPhone ή ακόμη και του iPad τους.

    Η Apple λοιπόν στο WWDC σήμερα παρουσίασε μια εντελώς νέα εφαρμογή για τον έλεγχο του Apple TV σας.

    Ουσιαστικά έχει τα ίδια χαρακτηριστικά όπως το Siri χειριστήριο του Apple TV 4.

    H εφαρμογή χρησιμοποιεί χειρονομίες, φωνητικές εντολές και αναγνωρίζει την κίνηση έτσι ώστε να μπορείτε και μέσω αυτής να παίζετε άνετα παιχνίδια.

    Φυσικά μπορείτε να προσθέσετε και κείμενο με μια μεγάλη άνεση.

    wwdc-2016-tvos-fall

    Μια developer preview θα είναι διαθέσιμη από σήμερα για τους προγραμματιστές ενώ η πλήρης έκδοση για το κοινό θα έρθει αργότερα μέσα στον χρόνο και φυσικά θα είναι δωρεάν.

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles