16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Παίξτε το Doom στο iOS αργότερα μέσα στον χρόνο δωρεάν εντελώς αν κάνετε εγγραφή εδώ

    Αν είστε οπαδός του ιστορικού FPS Doom τότε μπορεί να έχετε την ευκαιρία να παίξετε τον τίτλο για το iOS αργότερα μέσα στον χρόνο και μάλιστα εντελώς δωρεάν.

    Ο τίτλος δεν θα κυκλοφορήσει απευθείας στο iOS αλλά η Bethesda Softworks θέλει να την βοηθήσετε να κάνει τεστ μια νέα streaming υπηρεσία. Το TNW αναφέρει πως η εταιρεία θέλει να κάνει τεστ σε ένα framework που βελτιώνει το streaming gameplay και έχει επιλέξει το Doom για να το κάνει αυτό.

    Το τεστ θα γίνει αρχικά αποκλειστικά σε iOS συσκευές.

    Μπορείτε να κάνετε εγγραφή για το trial αυτό εδώ. Ο αριθμός των θέσεων για το iOS είναι περιορισμένος αλλά η εταιρεία δίνει σε αυτούς που δεν θα επιλεγούν ένα έπαθλο.

    “For a chance to be among the first in the world to stream DOOM (2016) using Orion technology – for free – all you need to do is Sign Up / Log In to the Slayers Club below. You will receive 50 Slayers Club points for registering even if not chosen to participate in the public trial of Orion. The first trial will be for iOS 11+ devices; however, your registration will be logged for future interest in participation on other platforms, including PC and Android. Get ready to rip and tear in a whole new way!”

    Τα καλά νέα για την Apple είναι πως η εταιρεία δεν ενδιαφέρεται να λανσάρει την δική της streaming πλατφόρμα παιχνιδιών για να ανταγωνιστεί το Apple Arcade. Αντί αυτού ελπίζει να πουλήσει την τεχνολογία αυτή σε άλλες εταιρείες παιχνιδιών με σκοπό να μειώσει την χρήση δεδομένων και να βελτιώσει τις αποδόσεις.

    Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο δημιουργός του Doom, John Carmack, είχε εμφανιστεί επί σκηνής με τον Steve Jobs αρκετές φορές αλλά αρνήθηκε κατηγορηματικά να το κάνει μια: Τότε που ο Steve του είπε πως ήθελε από αυτόν να μεταφέρει την ημερομηνία του γάμου του!!!

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles