13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Πέφτουν οι τίτλοι τέλους για το iPad 2 και iPhone 4S από την Apple

    11x0302v444ipad2

    To iPad 4 ίσως τελικά είναι έτοιμο να αντικαταστήσει το iPad 2 στην αγορά ως την πιο οικονομική λύση που θα προσφέρει η Apple πλέον αρχής γενομένης ακόμη και από αύριο. Μαζί με τις φήμες που μάλλον θα επαληθευτούν για ένα iPhone 5C 8GB μάλλον αύριο ή έστω πολύ σύντομα η Apple θα ρίξει τους τίτλους τέλους για τις συσκευές με συνδεσμολογία 30 pin.

    Χαρακτηριστικά ο Mark Gurman του 9to5Mac αναφέρει:

    “Με το $399 iPad 2 να έχει ελάχιστη ως μηδαμινή διαθεσιμότητα όλα δείχνουν πως όλα είναι έτοιμα για να λανσαριστεί το iPad 4 σε αυτή την τιμή αντικαθιστώντας το πρώτο άμεσα. Το iPad 2 είναι το τελευταίο iPad της Apple που υποστηρίζει συνδεσμολογία 30 pin και που η εταιρεία το πουλάει ακόμη. Με το iPhone 5C 8GB να κάνει την εμφάνιση του αύριο ίσως δούμε ακόμη και την παύση του iPhone 4S από την αγορά”

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles