19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Πάροχοι της Κίνας διαρρέουν τα χαρακτηριστικά του “iPhone Air” και “iPhone Pro”

    screen-shot-2014-09-05-at-12-18-24-pm-640x439

    Λίγες μέρες αφότου η China Mobile, ο μεγαλύτερος πάροχος στον κόσμο, ξεκίνησε να δέχεται προ παραγγελίες για το επερχόμενο iPhone 6 οι ανταγωνιστές του China Telecom και China Unicom τονίσαν και αυτοί με την σειρά τους πως σύντομα θα πωλούν το επερχόμενο iPhone της Apple.

    Μάλιστα έκαναν αναφορά για το 4.7 ιντσών μοντέλο ως “iPhone Air” και το 5.5 ιντσών ως “iPhone Pro,” με την China Unicom να ανεβάζει και ένα τιμολόγιο για τα διάφορα μοντέλα.

    3-500x699

    Η China Telecom, το πήγε ένα βήμα παραπέρα παρουσιάζοντας και χαρακτηριστικά των συσκευών!

    Έτσι μέσα σε αυτά διαβάζουμε: Μια αναβαθμισμένη 3 megapixel εμπρόσθια κάμερα, ένα αναβαθμισμένο Touch ID, έναν πανίσχυρο quad-core A8 επεξεργαστή και μια αυτονομία μπαταρίας στις 2,100 mAh. Παράλληλα τους δίνεται η ευκαιρία να επιλέξουν αν θέλουν το 4.7 ιντσών μοντέλο ή το 5.5 ιντσών για προ παραγγελία.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles