18.3 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Πάντα ενεργή οθόνη του iPhone 14 Pro: Χωρίς δυνατότητες προσαρμογής, τεχνικές εξοικονόμησης μπαταρίας και πολλά άλλα

    Δημοσιεύτηκαν οι κριτικές για τα iPhone 14 Pro και ‌iPhone 14 Pro‌ Max, προσφέροντας μια πιο λεπτομερή ματιά στα νέα high-end τηλέφωνα της Apple και όλα όσα έχουν να προσφέρουν, συμπεριλαμβανομένης της μιας πάντα ανοιχτής οθόνης.

    Μια λεπτομέρεια που επιβεβαιώθηκε σήμερα από τις κριτικές είναι ότι η πάντα ενεργή οθόνη δεν διαθέτει δυνατότητες προσαρμογής, καθώς εμφανίζει μόνο μια με λιγότερους τόνους χρωματικούς έκδοση της ταπετσαρίας οθόνης κλειδώματος iOS 16 του χρήστη, των γραφικών στοιχείων και των Ζωντανών Δραστηριοτήτων, εάν υπάρχουν ενεργά. Οι χρήστες δεν μπορούν να προσαρμόσουν την οθόνη που είναι πάντα ενεργή, όπως ποιες πληροφορίες επιλέγει ή αν εμφανίζει μια σκοτεινή ταπετσαρία ή ένα μαύρο φόντο.

    Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν να απενεργοποιήσουν την οθόνη πάντα ενεργή εντελώς από την ενότητα Οθόνη και Φωτεινότητα των Ρυθμίσεων. Οι reviewers σημείωσαν ότι είναι πολύ νωρίς για να πούμε εάν η πάντα ανοιχτή οθόνη έχει ουσιαστικό αντίκτυπο στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, επομένως θα πρέπει να περιμένουμε μερικές εβδομάδες πριν μάθουμε την επίδρασή της.

    Τα νέα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max διαθέτουν πιο αποδοτικές οθόνες OLED με μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης έως και 1Hz. Αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας που διαθέτει το iPhone 14 Pro για την οθόνη πάντα ενεργή. Σήμερα μάθαμε από το Engadget ότι για να περιοριστεί ο αντίκτυπος της πάντα ενεργής οθόνης στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το iPhone 14 Pro προεκδίδει μεμονωμένα καρέ για στοιχεία που αλλάζουν προβλέψιμα, όπως η ώρα, και τα τροφοδοτεί στην οθόνη πάντα ενεργή μόνο όταν χρειαστεί.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.