21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Ο Tim Cook μίλησε για τους περιορισμούς της παραγωγής AirPods και Apple Watch, την αβεβαιότητα του Κοροναϊoύ κ.α

    Μετά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Apple, Q1 2020, o CEO της εταιρείας Tim Cook έκανε κάποια επιπλέον σχόλια για αυτά. Ο Cook μιλώντας στο Reuters ανέφερε πως η Apple συνεχίζει να αντιμετωπίζει θέματα στην παραγωγική αλυσίδα συγκεκριμένων προϊόντων.

    Σύμφωνα με τον Cook λοιπόν η Apple δυσκολεύτηκε να καλύψει την ζήτηση που είχαν τα AirPods και τα Apple Watch Series 3 κατά την εορταστική περίοδο. Αν και η Apple συχνά αναγνωρίζει θέματα με την μεγάλη ζήτηση που έχουν τα AirPods και την κάλυψη αυτής φέτος είχαμε κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει και για το Apple Watch Series 3.

    “O Cook ανέφερε στο Reuters πως η Apple δεν μπορούσε να καλύψει όλη την ζήτηση για τα AirPods και το Apple Watch Series 3 την περίοδο των εορτών ενώ συνεχίζει να αντιμετωπίζει θέματα και στα δύο. Ο ίδιος ανέφερε πως δεν έχει κάποια σαφή εικόνα για το πότε θα καλυφτεί η ζήτηση και για τα δύο πλήρως. Όπως δήλωσε “Δουλεύουμε πολύ σκληρά και για τα δύο” “

    Ο Tim Cook έκανε και κάποια σχόλια για τις πρώτες αποδόσεις της Apple TV+ υπηρεσίας. Αν και η Apple δεν αναφέρει συγκεκριμένους αριθμούς για τις υπηρεσίες της ο Cook τόνισε πως η Apple TV+ υπηρεσία έχει μια συνεχιζόμενη επιτυχία.

    “Ο Cook ανέφερε πως η Apple TV+ υπηρεσία είναι μια επιτυχία για την Apple και έχει ένα πολύ ισχυρό προφίλ τόσο σε συνδρομητές που κάνουν χρήση της μέσω του promotion της εταιρείας όσο και σε αυτούς που πληρώνουν συνδρομή ήδη μιας και δεν αγόρασαν κάποια νέα συσκευή της Apple”

    Επίσης τόνισε πως η Apple πιστεύει πως οι συνδρομητές θα ξεπεράσουν τα 500 εκατομμύρια πιο γρήγορα από ότι αρχικά είχε υπολογιστεί – αυτός ο αριθμός περιλαμβάνει συνδρομητές για όλες τις υπηρεσίες της Apple καθώς και App Store συνδρομητές. Η εταιρεία έχει θέσει έναν νέο στόχο τους 600 εκατομμύρια συνδρομητές μέχρι το τέλος του έτους.

    Ο Cook μιλώντας στο CNBC ανέφερε πως η Apple έχει κάνει μια πιο ευρεία πρόβλεψη στα μεγέθη της για το 2ο τρίμηνο του 2020 εξαιτίας της εξάπλωσης του Κοροναϊoύ και της αβεβαιότητας που προκαλεί σε όλα τα επίπεδα αυτό το γεγονός.

    Τόνισε επίσης πάνω σε αυτό πως η Apple έχει θέσει περιορισμούς στα ταξίδια και πως προσφέρει στους εργαζομένους της στην Wuan ειδικά κιτ υγείας.

    “Έχουμε θέσει σημαντικούς περιορισμούς στις μετακινήσεις μας και τα ταξίδια μας. Για τους εργαζομένους μας που είναι στην Wuhan περιοχή προσφέρουμε ειδικά κιτ υγείας και μοιράζουμε επίσης τέτοια κιτ σε όλους τους εργαζομένους μας στην Κίνα.”

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles