14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Ο Steve Ballmer εξορίζει iPhones/iPads από το γήπεδο των Los Angeles Clippers

    ballmer-640x426

    Ο πρώην Microsoft CEO Steve Ballmer είναι πλέον ο ιδιοκτήτης των Los Angeles Clippers. Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη πως ο αγαπημένος μας iOS hater απαγορεύει τα iPhone και τα iPads στο γήπεδο του. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, ο Ballmer σχεδιάζει το marketing της ομάδας να γίνει αποκλειστικότητα της Microsoft και έτσι να διώξει Android, iPhones και σίγουρα iPads από τον χώρο της ομάδας του.

    “Οι περισσότεροι στους Clippers είναι χρήστες Windows κάποιοι παίχτες και προπονητές όμως δεν είναι. Πρόκειται να ξεφορτωθούμε τα iPads όμως έτσι δεν είναι;” τόνισε πρόσφατα ο Ballmer στα στελέχη των Los Angeles Clippers.

    Η παραπάνω δήλωση που όπως όλα δείχνουν θα μετουσιωθεί και σε πράξη δεν αποτελεί βέβαια έκπληξη μιας και ο Ballmer παραμένει ο μεγαλύτερος μέτοχος της Microsoft. Επίσης μην ξεχνάμε πως και οι Βill και Melinda Gates είχαν απαγορεύσει στα παιδιά τους να χρησιμοποιούν προϊόντα της Apple στο σπίτι παρά το γεγονός πως όλα τους τα παιδιά τα ζητούσαν σαν δώρο.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles