16.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Ο Ridley Scott ετοιμάζει ένα τρίτο prequel για το Alien;

    To franchise του Alien είδε δύο prequel ταινίες αυτές των Prometheus και Alien: Covenant. Παρά τις προσπάθειες όμως του Ridely Scott και ειδικά το Covenant περισσότερο απογοήτευσε τους fans τους franchise πάρα κάτι άλλο.

    Το Variety πρόσφατα αποκάλυψε πως υπάρχουν σχέδια για την δημιουργία περισσότερων prequel ταινιών.

    Μάλιστα ο Ridley Scott φαίνεται να αναλαμβάνει εκ νέου την σκηνοθεσία για μια τρίτη prequel ταινίας ενώ ο ίδιος αποκάλυψε πως γίνονται συζητήσεις με την Disney και Fox για το μέλλον αυτού του franchise που έχει έναν πολύ μεγάλο πυρήνα πιστών ακολούθων.

    Οι φήμες θέλουν το τρίτο prequel να έχει την ονομασία Alien: Awakening και που θα εστιάζει στην εκδίκηση που θέλουν να πάρουν οι Engineers από τον David μετά την γενοκτονία που έκανε εναντίον τους στο Covenant.

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles