15.5 C
Athens
Monday, May 6, 2024
More

    Ο Qualcomm CEO αναφέρει πως η σχέση με την Apple “είναι πιο φυσιολογική” μετά την έντονη δικαστική διαμάχη των δύο εταιρειών

    Σε μια νέα συνέντευξη του στο Bloomberg σήμερα, ο Qualcomm CEO Steve Mollenkopf αναφέρθηκε στην σχέση της εταιρείας του με την Apple. Μετά την έντονη δικαστική διαμάχη των δύο εταιρειών ο Mollenkopf αναφέρει πως το κλίμα είναι πλέον πολύ πιο φυσιολογικό.

    Να θυμίσουμε πως οι δύο εταιρείες είχαν μια πάρα πολύ έντονη δικαστική διαμάχη για πνευματικά δικαιώματα αλλά τελικά και την τελευταία στιγμή υπήρξε συμβιβασμός.

    Πλέον ο Mollenkopf αναφέρει πως με την Apple οι συζητήσεις είναι πάνω σε προϊόντα και πως μπορούμε να τα λανσάρουμε αυτά στην αγορά όσο πιο γρήγορα γίνεται.

    Ο ίδιος αναφέρει επίσης το πως η Qualcomm επηρεάστηκε από την πανδημία στην Κίνα και πως γρήγορα όμως τα πράγματα επανήλθαν:

    “Το πρώτο τρίμηνο είδαμε μια πολύ μεγάλη πτώση στην αγορά της Κίνας. Τον μήνα Φεβρουάριο αυτή η πτώση ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Αυτό που μας έκανε έκπληξη ήταν πως είχαμε μια εξίσου γρήγορη ανάκαμψη. Χρειάστηκαν περί τις 5 εβδομάδες για να επανέλθουν τα πράγματα στην κανονικότητα τους και τα επίπεδα πωλήσεων να επανέλθουν και αυτά εκεί που ήταν πριν ένα χρόνο.”

    Η Apple αναμένεται να φέρει την 5G συνδεσμολογία στην iPhone 12 σειρά φέτος το Φθινόπωρο χρησιμοποιώντας modems της Qualcomm.

    Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την συνέτευξη στο Bloomberg.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles