19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Ο Joker του Joaquin Phoenix θα είναι ακατάλληλος για ανηλίκους

    Ο σκηνοθέτης Todd Phillips ανέβασε μία νέα φωτογραφία της ταινίας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και στα σχόλια επιβεβαίωσε πως η νέα ταινία θα είναι R rated, δηλαδή ακατάλληλη για ανηλίκους. Αυτό σημαίνει πως το «Joker» θα ακολουθήσει την κατάλληλη για ενηλίκους παράδοση των κινηματογραφικών μεταφορών των επιτυχημένων «Deadpool», «Logan», αλλά και των «Watchmen», «Αμαρτωλή Πόλη», «Kick-Ass», «300» και «V for Vendetta».

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Finishing touches.

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Todd Phillips (@toddphillips1) στις

    Αυτή η βερσιόν του Joker θα αποτελεί μια ξεχωριστή ενσάρκωση του χαρακτήρα, όντας κιόλας η πρώτη solo ταινία με τον θρυλικό villain της DC. Ουσιαστικά, ο Joaquin Phoenix θα υποδύεται τον Arthur Fleck  έναν αποτυχημένο stand-up κωμικό που αρχίζει να τρελένεται και μετατρέπεται σε έναν ψυχοπαθή δολοφόνο.

    To cast συμπληρώνουν οι Robert De Niro, Brett Cullen, Zazie Beetz, Bill Camp, Frances Conroy, Glenn Fleshler, Douglas Hodge, Marc Maron, Josh Pais, και Shea Whigham.

    Το Joker θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου 2019.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles