18.4 C
Athens
Tuesday, March 19, 2024
More

    Η Apple κυκλοφορεί το iTunes 12.12.8 για Windows

    Η Apple κυκλοφόρησε χθες μια ενημέρωση iTunes 12.12.8 για τα Windows, με το λογισμικό να εισάγει βελτιώσεις ασφάλειας και «υποστήριξη για νέες συσκευές». Αυτή είναι η πρώτη ενημέρωση του iTunes από το iTunes 12.12.7, το οποίο κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2022.

    Οι “νέες συσκευές” που αναφέρει η Apple στις σημειώσεις κυκλοφορίας για την ενημέρωση πιθανότατα αφορούν το HomePod, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2023. Η Apple εκείνη την εποχή παρουσίασε επίσης νέα μοντέλα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών και ανανεωμένες εκδόσεις του Mac mini .

    Το iTunes για Windows μπορεί να ληφθεί από το Microsoft Store ή από τον ιστότοπο της Apple.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.