23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Ο Πολιτικός: Δείτε το trailer και την αφίσα της σειράς που έρχεται στο Netflix στις 27 Σεπτεμβρίου

    Ο Πολιτικός είναι μια πρωτότυπη κωμική σειρά του Netflix  από τους Δημιουργούς/Executive Producers/Σεναριογράφους/Σκηνοθέτες Ράιαν Μέρφι, Μπραντ Φάλτσακ, και Ίαν Μπρίνναν. Πρωταγωνιστούν οι Μπεν Πλατ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Τσέσικα Λανγκ, Ζόι Ντόιτς, Λούσι Μπόιντον, Τζούλια Σκλέπφερ, Λάουρα Ντρϊφους, Ράνε Τζόουνς, Θίο Ζερμαίν, Ντέιβιντ Κορενσουετ, Μπομπ Μπάλαμπαν και Μπέντζαμιν Μπάρρεττ.

    Ο Πέιτον Χόμπαρτ (Μπεν Πλατ), ένας πλούσιος μαθητής από τη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνιας, γνωρίζει από την ηλικία των επτά ότι θα γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ. Πρώτα όμως θα πρέπει να αναρριχηθεί στο πιο ύπουλο πολιτικό τοπίο: το Λύκειο Σαν Σεμπαστιάν. Για να εκλεγεί πρόεδρος του σχολείου, να εξασφαλίσει μια θέση στο Χάρβαρντ και να παραμείνει προσηλωμένος στη μοναδική πορεία του προς την επιτυχία, ο Πέιτον θα πρέπει να ξεγελάσει τους αδίστακτους συμμαθητές του χωρίς να θυσιάσει τη δική του ηθική και την προσεκτικά κατασκευασμένη του εικόνα. Γεμάτη από σκοτεινή κωμωδία και πονηρή σάτιρα, η σειρά Ο Πολιτικόςτου Ράιαν Μέρφι προσφέρει μια σπάνια ματιά σε όλα αυτά που χρειάζονται για να γίνει κάποιος πολιτικός.

    H σειρά κάνει το ντεμπούτο της αποκλειστικά στην πλατφόρμα του Netflix στις 27 Σεπτεμβρίου.

    Δείτε το trailer παρακάτω:

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles