20.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Οι χρήστες iPad Pro θα χρειαστούν άδεια για το Office 365 για επεξεργασία αρχείων

    apple-ipad-pro-action-tap-hero

    Το iPad Pro έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το κάποια στιγμή μέσα στο Νοέμβριο, ωστόσο από όσα έγιναν γνωστά, οι χρήστες που θα το αγοράσουν θα χρειαστούν άδεια για το iOS Office προκειμένου να μπορέσουν να το χρησιμοποιήσουν και να επεξεργαστούν τα αρχεία τους. Στην ουσία θα χρειαστούν άδεια για το Office 365 από τη Microsoft, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να κατεβάσουν τη σουίτα το Office από το App Store και να μπορέσουν να τη λειτουργούν στην κανονική της έκδοση και όχι σαν δοκιμαστική.

    Παρά το γεγονός πως η σουίτα του Office είναι δωρεάν για τους χρήστες iPhone και iPad, η ίδια η Microsoft επιβεβαίωσε μέσω του Ars Technica πως το iPad Pro με τη μεγαλύτερη οθόνη, δεν συμπεριλαμβάνεται στις “κινητές” συσκευές. Επομένως, κάποια άδεια για το Office 365 θα χρειαστεί για να μπορούν οι χρήστες να επεξεργάζονται τα αρχεία τους, στο iPad με την μεγαλύτερη οθόνη.

    Προς το παρόν, η άδεια (EULA) για τις iOS Office Apps δεν αναφέρει τον περιορισμό για το μέγεθος της οθόνης, αλλά το πιο πιθανό είναι πως η Microsoft θα ανανεώσει την άδεια της, μαζί με την κυκλοφορία του νέου iPad Pro.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles