19.1 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η προμήθεια επεξεργαστών της Intel ομαλοποιείται τον Ιούνιο | Έρχονται τα chips 10nm

    H Intel ανέφερε σήμερα στους μετόχους τους πως επιτέλους είναι έτοιμη να προμηθεύσει την αγορά με τους 10nm Ice Lake mobile επεξεργαστές τον επόμενο μήνα, μετά από 3 χρόνια καθυστέρηση. Στον ενδιάμεσο οι ανταγωνιστές της όπως η TSMC ήδη δουλεύει πάνω σε επεξεργαστές αρχιτεκτονικής 7nm – Ο A12 επεξεργαστής των iPhone XS και iPad Pro είναι βασισμένος πάνω σε αυτή την αρχιτεκτονική.

    Η πρώτη προμήθεια των Ice Lake επεξεργαστών αφορά mobile συσκευές όπως τα Laptops. Συσκευές με αυτούς τους επεξεργαστές αναμένεται να λανσαριστούν στην αγορά μέχρι το τέλος του χρόνου.

    Παραμένει ακόμη άγνωστο αν η Apple έχει σχέδια να φέρει αυτούς τους επεξεργαστές της στην δική της γραμμή συσκευών.

    Η Apple ανοιχτά έχει εκφράσει την δυσαρέσκεια της με την Intel στην ανακοίνωση των πρόσφατων οικονομικών αποτελεσμάτων. Η Apple ανακοίνωσε πως τα κέρδη από τα Mac σημείωσαν πτώση 5% σε σύγκριση με το ίδιο διάστημα πέρυσι. Η Apple τόνισε πως πάρα αυτά θα είχε πουλήσει περισσότερα Macs αν δεν υπήρχαν περιορισμοί στην προμήθεια επεξεργαστών από την Intel.

    Όλο και περισσότεροι πλέον πιστεύουν πως η Apple ενισχύει την δουλειά που κάνει πάνω στα δικά της ARM chips για Mac.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles