18 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Οι παραγωγοί του ‘The Morning Show’ αναφέρουν πως οι πολλές αρνητικές κριτικές προήλθαν από ‘Apple haters’

    Οι πρώτες κριτικές για το The Morning Show στο Apple TV+ ήταν αρκετά αρνητικές παρά το γεγονός πως σε αυτή την νέα σειρά της υπηρεσίας της Apple πρωταγωνιστούν πολύ μεγάλα ονόματα του Hollywood. Μιλώντας στο Recode Code Media συνέδριο σήμερα οι παραγωγοί του The Morning Show ανέφεραν πως οι περισσότερες από αυτές τις αρνητικές κριτικές προήλθαν από άτομα που θέλουν την Apple να αποτύχει σε ότι και να κάνει.

    Σύμφωνα με το Metacritic, το The Morning Showhas έχει ένα Metascore από τους κριτικούς 59 στα 100. Οι χρήστες όμως από την άλλη πλευρά του έχουν δώσει ένα σκορ 7.4 στα 10. Αν μη τι άλλο λοιπόν έχουμε μια μεγάλη διαφοροποίηση μεταξύ των κριτικών και του κοινού που παρακολουθεί την νέα σειρά του Apple TV+.

    Οι παραγωγοί της σειράς Mimi Leder και Kerry Ehren παραχώρησαν μια συνέντευξη και ανέφεραν χαρακτηριστικά:

    “Όταν κοινοποιήθηκαν αυτές οι κριτικές πραγματικά δεν ήξερα ποια τηλεοπτική σειρά είχαν δει αυτοί οι άνθρωποι. Πίστευα πως έχουν τρελαθεί. Αισθάνθηκα άμεσα πως υπάρχουν πολλοί που μισούν την Apple εκεί έξω και που θέλουν να την δουν να αποτυγχάνει.”

    Σε ότι αφορά το περιεχόμενο της Apple TV+ υπηρεσίας η Ehren εξήγησε πως σίγουρα υπάρχει μια πίεση μιας και η εν λόγω σειρά θεωρείται από τις κορυφαίες για την νέα υπηρεσία της Apple.

    Η ίδια τόνισε επίσης:

    “Εστιάζουμε στην ιστορία που διηγούμαστε και στους χαρακτήρες αυτής. Είμαστε μέσα σε αυτό. Έτσι όταν βλέπεις κριτικές που βλέπουν το επιχειρηματικό μοντέλο της Apple και το πως δαπανάει χρήματα σε αυτό τότε αυτές δεν μας αγγίζουν και δεν μας αφορούν.”

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles