20.9 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Οι παραγωγοί του Bond αρνήθηκαν $50 εκατομμύρια για Android συσκευή

    1$_V?_Job Name

    Η σκηνή ήταν κλασική για μια ταινία με τον αγαπημένο μας James Bond. Τα φρένα της Aston Martin τσίριξαν καθώς ο 007 έφτασε έξω από το 6 αστέρων ξενοδοχείο στις Μαλβίδες. Ο ίδιος βγήκε από το αυτοκίνητο του με το Giorgio Armani μπλουζάκι του και είδε την ώρα στο $20,000 Omega ρολόι του. Μετά και καθώς προχώρησε έβγαλε από την τσέπη του το Samsung Galaxy S6……

    Κάτι δεν άρεσε στους παραγωγούς όμως με την παραπάνω σκηνή και είχε να κάνει με την τοποθέτηση του τελευταίου προϊόντος στην ταινία τους μιας και απέρριψαν εύκολα μια νέα marketing κίνηση της Samsung και μάλιστα ύψους $50 εκατομμύριων που θα ήθελε τον James Bons να χρησιμοποιεί το S6 στην νέα του ταινία Spectre.

    Μια νέα αναφορά κάνει λόγο πως μια σειρά από Android κατασκευαστές προσπάθησαν να πείσουν τους παραγωγούς της ταινίας έτσι ώστε να γίνει παρουσίαση μιας Android συσκευής στην ταινία. Πέρα από το τεράστιο ποσό που ήταν διατεθειμένη να ρίξει η Samsung η Sony έχει κάνει προσφορά $18 εκατομμύριων έτσι ώστε ο Bond να κυκλοφορεί με το νέο Xperia Z4 που και αυτή όμως έπεσε στο κενό.

    Όπως αποκαλύπτουν εσωτερικά email της εταιρείας οι παραγωγοί της ταινίας είπαν πως ο λόγος της άρνησης δεν ήταν μόνο τα λεφτά αλλά και το γεγονός πως θέλανε ο Bond να χρησιμοποιεί το καλύτερο τηλέφωνο στην αγοράς. Οι προσφορές λοιπόν που δεχτήκαν δεν ανταποκρινόντουσαν σε αυτά τα κριτήρια.

    Πιθανόν το iPhone θα κέρδιζε αλλά δεν υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον από την πλευρά της Apple.

    Αποτέλεσμα ο Bond στην νέα του ταινία να μην χρησιμοποιεί κανένα smartphone και οι παραγωγοί της ταινίας να διαγράψουν από το τελικό σενάριο την αρχική σκηνή που σας περιγράψαμε.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles