23.2 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Η Facebook διατάσσει εργαζομένους της να επιστρέψουν στο Android

    IMG_2466-940x583

    H Facebook έχει ένα μεγάλο πονοκέφαλο όπως όλα δείχνουν και αυτός ακούει στο όνομα – υπερβολική αγάπη για τα iPhones. Πλέον είναι γνωστό πως οι περισσότεροι εργαζόμενοι της προτιμούν τις συσκευές της Apple και ειδικά όταν τους δοθεί η επιλογή να επιλέξουν μεταξύ ενός νέου iPhone ή μιας νέας Android συσκευής.

    Αυτό σημαίνει πως οι περισσότεροι εργαζόμενοι της εταιρείας δεν έχουν την ευκαιρία να δουν την εφαρμογή της Facebook μέσα από το Android περιβάλλον και να αναγνωρίσουν bugs και μετέπειτα να τα διορθώσουν.

    Ο Chief Product Officer λοιπόν της εταιρείας τα αλλάζει όλα αυτά διατάσσοντας τους εργαζομένους να επιστρέψουν στο Android.

    “Έδωσα σαφή εντολή για μια αλλαγή μεγάλου μέρος της ομάδας μου να αλλάξει σε Android συσκευές γιατί οι άνθρωποι όταν τους αφήσεις να αποφασίσουν τι συσκευή θα χρησιμοποιήσουν τις περισσότερες φορές επιλέγουν ένα iPhone” αναφέρει χαρακτηριστικά.

    Επίσης θεωρεί μεγάλο λάθος πως τόσοι πολλοί άνθρωποι στην εταιρεία δεν χρησιμοποιούν το λογισμικό, Android, που είναι αυτό που έχει εγκατασταθεί στις περισσότερες συσκευές παγκοσμίως ενώ πιστεύει πως χωρίς αυτή την εντολή του δεν θα είχαν την ευκαιρία να αναγνωρίσουν bugs και να τα διορθώσουν άμεσα για την Android έκδοση της Facebook.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles