23.3 C
Athens
Wednesday, May 8, 2024
More

    Οι παραγγελίες για το iPhone 6 το 2015 θα παραμείνουν σε πολύ υψηλά επίπεδα

    Screen Shot 2014-10-05 at 7.53.10 PM

    Τα iPhone 6 και 6 Plus σίγουρα έχουν μεγάλη ζήτηση αυτή την περίοδο μιας και είναι οι δύο νέες “καυτές” συσκευές της αγοράς. Κάποιος λοιπόν θα περίμενε πως το μεγάλο κύμα ζήτησης του να ελαττωθεί ειδικά μετά την περίοδο των εορτών σε λίγους μήνες.

    Σύμφωνα με πηγές της βιομηχανίες όμως όλα δείχνουν πως θα γίνει ακριβώς το αντίθετο μιας και η Apple έχει ήδη παραγγείλει τσιπ για τα δύο νέα iPhone που θα ξεπεράσουν τα 50 εκατομμύρια για το πρώτο τρίμηνο του 2015.

    Με άλλα λόγια η Apple πιστεύει πως η ζήτηση για το iPhone 6 θα είναι μεγάλη και μετά την περίοδο των εορτών μιας και ουσιαστικά έχει κάνει την ίδια παραγγελία για τσιπ που έκανε πριν τις εορτές. Συγκεντρωτικά μάλιστα η εταιρεία φέρετε να ζήτησε από τους κατασκευαστές να ετοιμάσουν τσιπ για 200 εκατομμύρια iPhone 6 συσκευές καθώς και για 30-50 εκατομμύρια Apple Watches.

    H Apple πούλησε 10+ εκατομμύρια iPhone 6 και 6 Plus το πρώτο Σαββατοκύριακο της διάθεσης τους, ενώ έκτοτε η εταιρεία έχει λανσάρει τις δύο νέες συσκευές ήδη σε 22 αγορές, την ίδια στιγμή που οι προ παραγγελίες στην Κίνα άγγιξαν τα 4.85 εκατομμύρια μέσα σε λίγες μέρες.

    Η Apple τόνισε πως θα κάνει τα iPhone 6 και 6 Plus διαθέσιμα σε 115 συνολικά χώρες μέχρι το τέλος του 2014.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles