15.3 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Οι νέοι κλώνοι των AirPods της Huawei αποκτούν ακύρωση θορύβου πριν η Apple φέρει αυτό το χαρακτηριστικό

    Η Huawei λανσάρισε τους δικούς της κλώνους των AirPods με την ονομασία FreeBuds πίσω τον Μάρτιο. 19 μήνες μετά τα FreeBuds 3 κερδίζουν την Apple σε ότι αφορά το χαρακτηριστικό της ακύρωσης θορύβου ή active noise cancellation (ANC) αν προτιμάτε.

    Τα FreeBuds 3 ακολουθούν την σχεδιαστική γραμμή των πρώτων που ακολούθησε την σχεδιαστική γραμμή των AirPods αλλά πλέον έρχονται και σε μαύρο χρωματισμό.

    Το CNET αναφέρει:

    “To πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό των FreeBuds είναι η ακύρωση θορύβου που προσφέρουν που είναι κάτι μη σύνηθες για ακουστικά στο μέγεθος αυτό. H Huawei υποστηρίζει πως τα FreeBuds μπορούν να μειώσουν κατά 15 decibel τον θόρυβο.”

    Η Huawei υποστηρίζει επίσης πως προσφέρει πιο γρηγορότερη φόρτιση από αυτή των AirPods. τα νέα της ασύρματα ακουστικά, εξοπλίζονται με το νέο Kirin A1 chip, καθιστώντας το ως το πρώτο πιστοποιημένο BT/BLE dual-mode Bluetooth 5.1 SoC παγκοσμίως, το οποίο φέρει πατενταρισμένο πρωτόκολλο μετάδοσης BT-UHD για ταχύτητα μετάδοσης 6.5Mbps. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία μετάδοσης ισοχρονισμένου διπλού καναλιού της Huawei για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και επεξεργασία ήχου στα 356 MHz για σταθερή και γρήγορη σύνδεση Bluetooth καθώς και ακριβή συγχρονισμό ήχου και βίντεο. Το τσιπ μπορεί επίσης να εξαλείψει το θόρυβο του περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια κλήσεων και να ενισχύσει ταυτόχρονα την ένταση και την καθαρότητα της φωνής.

    Τα τεχνικά χαρακτηριστικά που κοινοποίησε η Huawei είναι:

    • HUAWEI Kirin A1 chipset, Bluetooth 5.1
    • 14.2mm dynamic drivers
    • Active noise cancellation, Ambient noise cancellation up to 15dB for different types of ear canal
    • 190ms low latency for gaming
    • Double-tap control, Pop-up and pair with devices running EMUI10 or above
    • Dimensions: 41.5 x 20.4 x 17.8 mm (per earbud); 60.9 x 21.8 mm (charging case); Weight: 4.5 g (per earbud), 48 g (charging case)
    • 30mAh battery (per bud) offers 4 hr. playback on 1 charge, 20 hr. playback with charging case (410mAh battery), USB Type-C (5V 1.2A 6W) and Qi (2W) wireless charging for charging case

    Το Huawei FreeBuds 3 έρχονται σε Carbon Black και Ceramic White χρώματα και θα κυκλοφορήσουν σύντομα. Ο Alex Wang, αντιπρόεδρος του τμήματος μάρκετινγκ της Huawei, δήλωσε ότι τα FreeBuds 3 θα είναι φθηνότερα από τα AirPods των 199 δολαρίων (180 ευρώ), αλλά δεν αποκάλυψε το ακριβές αντίτιμο.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles