19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Οι νέες φωτογραφίες του Tim Cook από την Κίνα και το βίντεο ομιλίας στο George Washington University

    Πρόσφατα, ο Tim Cook κοινοποίησε τις φωτογραφίες τις οποίες τράβηξε κατά την διάρκεια επίσκεψης του στην Κίνα, καθώς επίσης και το βίντεο από την αποφόιτηση του George Washington University. Οι φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω, προέρχονται από την επίσκεψη του Tim Cook στο Apple Store της πόλης Xidan Joy και West Lake στο Hangzhou. Στα πλαίσια της επίσκεψής τους στην Κίνα, παρευρέθηκε και στο Elementary School του Communication Univeristy της Κίνας.

    Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ο Tim Cook ανέφερε τα εξής:

    It’s great to see innovation making a difference in the classroom, and we’re proud that iPad is a part of it.

    Το παρακάτω βίντεο προέρχεται από την ομιλία του κατά την διάρκεια της τελετής αποφοίτησης στο George Washington University.

    O Tim Cook μοιράστηκε τις φωτογραφίες μέσω του λογαριασμού του στο Weibo, τον οποίο και δημιούργησε την περασμένη εβδομάδα.

    tim-cook-in-china

     

    Στην ομιλία του στο George Washington University αναφέρθηκε στην επέκταση της Apple στην πολιτεία της Alabama, για την συνάντηση του με τον Steve Jobs πριν από 17 χρόνια και σε άλλα πολλά θέματα τα οποία θα βρείτε βλέποντας το βίντεο που σας παραθέτουμε πιο πάνω. Μάλιστα, στην ομιλία του κατά την διάρκεια της τελετής αποφοίτησης, είπε στους φοιτητές πως θα πρέπει να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να βρουν μια δουλειά που θα τους πληρώνει καλά και θα τους κάνει να είναι χαρούμενοι καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής τους. Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής:

    You don’t have to choose between doing good and doing well. It’s a false choice, today more than ever.

     

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles