15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    [Οδηγός]|Εμφάνιση ειδοποίησης κάτα την αναφορά του ονόματός σας σε κάποιο μήνυμα στα OS X

    Θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν κάποιος αναφέρει το όνομα σας κατά την διάρκεια συνομιλίας σας με μια ομάδα άλλων χρηστών της εφαρμογής Messages του OS X? Τότε σας έχουμε την λύση.

    Δεν υπάρχει κάτι πιο ενοχλητικό το να είσαι μέλος σε ένα group αναταλλαγής μηνυμάτων και να χάνετε κάποια συζήτηση των υπόλοιπων χρηστών όταν μιλάνε για εσάς ή απλά αναφέρονται σε εσάς για να σας ενημερώσουν για κάτι σημαντικό. Εαν θέλετε λοιπόν να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν κάποιος αναφέρεται σε εσάς, τότε ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να αξιοποιήσετε πλήρων την εφαρμογή μηνυμάτων του OS X Yosemite.

    Τα βήματα που θα σας παραθέσουμε, δεν λειτουργούν μόνο με το iMessage. Σε περίπτωση που έχετε συνδεδεμένο το iPhone σας με τον Mac υπολογιστή σας και χρησιμοποιείτε το iOS 8 και το Continuity χαρακτηριστικό του Yosemite, τότε κάθε φορά που κάποιος θα αναφέρει το όνομα σας σε κάποιο μήνυμα (απλό μήνυμα και όχι iMessage), τότε θα λαμβάνετε και πάλι ειδοποίηση τόσο στο iOS όσο και στο Mac OS X.

    Πως να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων για να λαμβάνετε ειδοποίηση όταν κάποιος αναφέρει το όνομα σας?

    1. Ανοίξτε την εφαρμογή μηνυμάτων
    2. Πατήστε στο μενού Messages και επιλέξτε το Preferences
    3. Κάνετε τικ στην επιλογή που γράφει Notify me when my name is mentioned
    4. Κλείστε το παράθυρο Preferences

    Κάθε φορά πλέον που το όνομα σας θα χρησιμοποιείται (είτε το πλήρες ονοματεπώνυμο είτε απλά το όνομα σας), τότε το παράθυρο ειδοποιήσεων μηνυμάτων θα εμφανίζεται και θα σας ενημερώνει πως κάποιος ανέφερε το όνομα σας.

    messages-notify-me

     

    messages-prefs

     

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles