20.3 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Ξεχάστε το Galaxy Note 7 και αγοράστε το iPhone 7 Plus

    galaxy-note-7-main-780x462

    Ακόμη σκέφτεστε την αγορά του Galaxy Note 7; Καλύτερο να το ξεχάσετε.

    Ναι είχαμε πει και εμείς πως η νέα ναυαρχίδα της Samsung ήταν από τις καλύτερες smartphone συσκευές της αγοράς και ναι είχαμε αναφέρει πως έβαλε ψηλά τον πήχη και στην ίδια την Apple.

    To γεγονός όμως ότι και οι συσκευές αντικατάστασης που έδωσε η εταιρεία στην αγορά επιβεβαιώνοντας πως ήταν ασφαλής ξεκίνησαν να υπερθερμαίνονται και να δημιουργούν εκρήξεις κάνουν την αγορά του Galaxy Note 7 απλά κάτι τελείως άτοπο και χωρίς αστεία επικίνδυνο.

    Η Samsung είχε μια τελευταία ευκαιρία να σώσει το γόητρο ου Note 7 αλλά και το δικό της όταν ανακοίνωσε την απόσυρση των εν λόγω συσκευών από την αγορά τον Σεπτέμβριο. Μια σωστή αν μη τι άλλο κίνηση που ανέδειξε πως ο Κορεατικός κολοσσός έβαζε πάνω από όλα την ασφάλεια των χρηστών της.

    Η εταιρεία όμως και πάρα την κίνηση της αυτή οδηγήθηκε σε νέα αποτυχία.

    Από την περασμένη εβδομάδα νέες αναφορές για συσκευές Note 7 που ήρθαν ως αντικαταστάτριες των παλαιότερων – και θεωρητικά είχαν επιλύσει το πρόβλημα με την ασφάλεια των μπαταριών ξεκίνησαν να έχουν την ίδια εκρηκτική συμπεριφορά με ένα τουλάχιστον άνθρωπο να πηγαίνει και στα επείγοντα του νοσοκομείου.

    Το χειρότερο ήταν πως μερικές από αυτές τις νέες συσκευές παρουσιάζαν αυτή την συμπεριφορά χωρίς καν να είναι συνδεμένες σε κάποιο φορτιστή. Αυτό σήμαινε πως κάποιος χρήστης όσο και προσεκτικός αν ήταν θα μπορούσε κάλλιστα να δει το Note 7 του να τυλίγεται στις φλόγες από την μια στιγμή στην άλλη.

    Αρχικά η Samsung μάλλον δεν ήθελε να το πιστέψει και έτσι προσπάθησε να καλύψει αυτά τα περιστατικά χωρίς κάποια επίσημη ανακοίνωση και συνέχισε να προωθεί το Note 7 και να αντικαθιστά τα πρώτα μοντέλα με νέα.

    Τελικά και όσο ολοένα τα νέα περιστατικά έβλεπαν το φως της δημοσιότητας η προχώρησε στην απόφαση της προσωρινής αναστολής παραγωγής του Note 7.

    Είχε προηγηθεί το σαββατοκύριακο η απόφαση των AT&Τ και T-Mobile, δύο εκ των μεγαλύτερων τηλεπικοινωνιακών παρόχων των Η.Π.Α, να σταματήσουν οριστικά την πώληση του μοντέλου και τη περαιτέρω αντικατάστασή του. Η T-Mobile προχώρησε μάλιστα σε αποζημίωση $25 στο λογαριασμού κάθε πελάτη που προχώρησε στην αγορά της συσκευής.

    Όλοι περιμένουν λοιπόν από τον Κορεατικό κολοσσό την τελική ανακοίνωση για τα Note 7 και με τον όρο όλοι εννοούμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κλπ γιατί οι καταναλωτές όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να εμπιστευτούν και τρίτη φορά νέες Note 7 συσκευές.

    Αν λοιπόν θέλετε το καλύτερο Phablet στην αγορά τότε ναι το iPhone 7 Plus είναι για εσάς.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles