21.2 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Ξεκίνησε η υποβολή εφαρμογών για το Apple Watch

    apple_watch_gold_sketch_hero_fixed

    H Apple μόλις εχθές ανακοίνωσε πως ξεκινάει η υποβολή εφαρμογών για το Apple Watch. Την είδηση αυτή ακολούθησε μια ανακοίνωση της προηγούμενης εβδομάδας η οποία ανέφερε για τις εφαρμογές οι οποίες είχαν κάνει την εμφάνισή τους στα Apple Watch κατά τη διάρκεια του spring forward event. Ωστόσο, η είδηση αυτή αναφερόταν μόνο σε συγκεκριμένους συνεργάτες της Apple για τους οποίους ανέφερε πως έπρεπε να υποβάλουν τις εφαρμογές τους, ενώ η νέα αυτή ανακοίνωση της Apple αναφέρεται σε όλους τους προγραμματιστές που έχουνε ξεκινήσει την σχεδίαση και την ανάπτυξη εφαρμογών για το Apple Watch.

    Η συγκεκριμένη ανακοίνωση έγινε μέσω του developers portal της Αpple, το οποίο αναφέρεται στο Apple Watch, το οποίο ταυτόχρονα αναφέρει αρκετές οδηγίες και πληροφορίες για την δημιουργία εφαρμογών μέσω του WatchKit SDK.

    Να υπενθυμίσουμε πως οι προπαραγγελίες για το Apple Watch ξεκινούν στις 10 Απριλίου, με την ημέρα κυκλοφορίας τους να είναι 14 ημέρες αργότερα, στις 24 Απριλίου. Με αυτήν την κίνηση να δέχεται εφαρμογές η Apple ένα μήνα πριν την επίσημη κυκλοφορία του Apple Watch, δείχνει πως ίσως να είναι ακόμη καλύτερο αυτό που περιμένουμε να δούμε στο νέο Apple Watch.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles