16.1 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας για την ζωή του Steve Jobs

    Το συνεργείο και η παραγωγοί της συγκεκριμένης ταινίας έφτασαν σήμερα στο σπίτι όπου διέμενε ο Steve Jobs -στο Los Altos- όντας έφηβος. Οι προετοιμασίες έγιναν προκειμένου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας η οποία έχει βασιστεί στην βιογραφία του Steve Jobs που έχει γραφτεί σε βιβλίο από τον Walter Isaacson. Σεναριογράφος είναι ο Aaron Sorkin και παραγωγός της ταινίας είναι ο Danny Boyle ενώ πρωταγωνιστούν ο Michael Fassbender στο ρόλο του Steve Jobs και ο Seth Rogen στο ρόλο του Steve Wozniak.

    Το συνεργείο του CNET ήταν στο συγκεκριμένο μέρος προκειμένου να μας περιγράψει τις προετοιμασίες που γίνονται για τα γυρίσματα της ταινίας, αναφερόμενοι στην σκηνή που έγινε στο γκαράζ, από όπου ο Steve Jobs και ο Steve Wozniak έκαναν τα πρώτα βήματα της επιτυχημένης καριέρας τους. Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος του CNET αναφέρει:

    Cinderblock and wood shelves are pieced together along the walls. Roller skates, a Thermos, an old vacuum cleaner and 8-track player and stereo lay haphazardly about. An advertisement for a Braun electric coffee maker hangs on the wall, as does a poster featuring Bob Dylan holding a “Get Born” sign from a film clip featuring the song “Subterranean Homesick Blues.” And the house itself has been painted a beige color with darker tan trim, contrasting with the formerly lighter exterior.

    Η ταινία θα γυριζόταν αρχικά από την Sony Pictures αλλά η συγκεκριμένη εταιρεία αδυνατούσε να βρει τους κατάλληλους χρηματικούς πόρους για τα γυρίσματα. Επομένως, η ταινία θα γυριστεί από την Universal Studio.

    Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω εικόνες που τραβήχτηκαν από τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού στο οποίο θα γυριστεί η ταινία.

    214541

    214544

    214537

    Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του CNET

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles