18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Ναι μπορείτε να κάνετε stream παιχνίδια της πλατφόρμας Steam στο Apple TV

    20141008_apple-tv_0039-780x5461-780x546

    Αν ευχόσασταν να μπορούσατε να κάνετε stream παιχνίδια από την πλατφόρμα της Steam στο Apple TV τότε θα χαρείτε ιδιαίτερα μιας και ο προγραμματιστής Kevin Smith απέδειξε πως κάτι τέτοιο είναι δυνατό κάνοντας επεξεργασία στο Moonlight iOS project – Project που επιτρέπει χρήστες να κάνουν stream Steam παιχνίδια από το desktop τους στην iOS συσκευή τους – ναι αυτό είναι ήδη εφικτό στο iOS.

    Για όσους δεν το γνωρίζουν το Moonlight είναι μια open-source υλοποίηση της NVIDIA GameStream, για το iOS. Ο Smith συνέδεσε το Moonlight στο PC, που έτρεχε με μια NVidia 970 (Sli), και μετά έκανε stream το παιχνίδι μέσω wired ethernet.

    “Σκέφτηκα να δοκιμάσω και να το κάνω να τρέξει και στο νέο tvOS. Ηταν μια διαδικασία πολύ γρήγορη αλλά αφαιρώντας τους __TVOS_UNAVAILABLE περιορισμούς” αναφέρει χαρακτηριστικά – Αυτό σημαίνει με άλλα λόγια πως αν και εφικτό η Apple δεν θα επιτρέπει ακόμη κάποια App Store έκδοση στο tvOS για αυτό τον σκοπό επίσημα.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles