16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Νέοι μπελάδες για την Apple ενόψει της κυκλοφορίας του Apple Watch-Μήπως όχι?

    apple.drawing-copy

    Πρώτα από όλα να αναφέρουμε πως ο τίτλος δεν είναι παραπλανητικός καθώς στο τέλος υπάρχει και η έκφραση “Μήπως όχι?”. Διαβάζοντας το άρθρο θα καταλάβετε για τι πρόκειται.

    Πρόσφατα ήρθε στο φως το δημοσιότητας μία νέα είδηση η οποία αναφέρει πως η Apple θα αντιμετωπίσει (ίσως) κάποια προβλήματα στην προγραμματισμένη κυκλοφορία του Apple Watch στην Ελβετία. Αυτό μπορεί να συμβεί καθώς στην Ελβετία υπάρχει ήδη άλλος οργανισμός με την επωνυμία Apple,

    Πρόκειται για μια φίρμα η οποία έχει ως logo ένα μήλο το οποίο του έχει δώσει ένα τόνο καλλιτεχνικό ενώ η επωνυμία της είναι η λέξη APPLE σε μοργή italics, όπως ακριβώς φαίνεται στην εικόνα στην αρχή του άρθρου. Η συγκεκριμένη φίρμα ξεκίνησε την λειτουργία της με την συγκεκριμένη επωνυμία το 1985 ενώ κάθε 10 χρόνια ανανεώνει το logo της. To καινούριο logo θα παρουσιαστεί μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015.

    Ωστόσο, (εδώ ξεκινάει η αλήθεια όλης της υπόθεσης) το συγκεκριμένο θέμα ήρθε στο φως της δημοσιότητας λόγω του ότι το RTS και Reuters, προσπάθησαν (σκόπιμα ή μη) να περάσουν μια λάθος είδηση στον κόσμο, μπερδεύοντας θέματα που έχουν να κάνουν με πατέντες που υπόκεινται σε πνευματική ιδιοκτησία της Apple (Cupertino) με γενικά θέματα που έχουν να κάνουν με την επωνυμία της εταιρείας. Με άλλα λόγια, προσπάθησαν να δώσουν στον κόσμο να καταλάβει πως στην Ελβετία, υπάρχει πορόμοια φίρμα, με το ίδιο όνομα, η οποία κατασκευάζει ρολόγια και η οποία θα αποτελέσει εμπόδιο στην Apple (Cupertino), κατά την διάρκεια κυκλοφορίας του νέου Apple Watch.

    Παρά το ότι η Apple δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την κυκλοφορία του Apple Watch στην Ελβετία, ωστόσο, στηριζόμενοι σε γεγονότα του παρελθόντος, δεν έχει και δεν θα έχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα. Όταν και αν ανακοινώσει την κυκλοφορία του Apple Watch στην Ελβετία και σε περίπτωση που η αντίστοιχη φίρμα έχει κάτι αντίστοιχο, τότε σίγουρα θα πρέπει να γίνει ένα διαχωρισμός μεταξύ των δύο προιόντων, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν θα υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles