17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Νέες φήμες κάνουν λόγο για την έλευση ενός νέου 10.2-ιντσών και ενός αναβαθμισμένου 10.5-ιντσών iPad

    To 7ης γενιάς iPad αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα. Μέχρι σήμερα είχαμε ενδείξεις για το ανανεωμένο $329 iPad που είτε θα κρατούσε τις 9.7 ίντσες στην οθόνη του ή θα αναβαθμιζόταν ελαφρά στις 10 ίντσες.

    Σήμερα μια αρκετά αξιόπιστη πηγή αναφέρει πως η Apple θα κυκλοφορήσει ένα 10.2 ιντσών iPad καθώς και ένα 10.5 ιντσών μοντέλο.

    Μέσα στο Σαββατοκύριακο είχαμε διαβάσει μια αναφορά που έκανε λόγο πως το 7ης γενιάς iPad θα διατηρούσε το Touch ID καθώς και την θύρα ακουστικών. Σχετικά με το μέγεθος της οθόνης του όμως τα πράγματα δεν ήταν ξεκάθαρα μιας και ένας προμηθευτής της Apple ανέφερε πως θα παραμείνει στις 9.7 ίντσες ενώ άλλος ανέφερε πως η οθόνη του θα μεγαλώσει ελαφρώς και θα φτάσει στις 10 ίντσες.

    Τώρα όμως και από πηγή που έχει προβλέψει και με επιτυχία στο παρελθόν κυκλοφορίες της Apple είχαμε την είδηση πως η Apple θα προσφέρει 2 διαφορετικά μεγέθη για το οικονομικό iPad της. Μια 10.2 ιντσών έκδοση και μια 10.5 ιντσών έκδοση. Αυτή την στιγμή δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο πως η Apple θα διαχωρίσει αυτά τα μοντέλα και θα εξηγήσει την ύπαρξη τους σε τόσο κοντινές ίντσες στην οθόνη.

    Στο Twitter o CoinX αναφέρει πως η Apple δεν θα κυκλοφορήσει αυτά τα δύο μοντέλα την ίδια στιγμή.

    Παλαιότερες αναφορές έκαναν λόγο πως το 7ης γενιάς iPad θα δεχτεί μια αλλαγή στον σχεδιασμό του εξαιτίας της ελαφρώς μεγαλύτερης οθόνης τους και έτσι για παράδειγμα θα έχει λεπτότερα πλαίσια.

    Η τιμολόγηση αναμένεται να παραμείνει η ίδια με το τωρινό και να είναι στα $329. Πάρα αυτά αν η σημερινή φήμη επαληθευτεί τότε μπορεί να δούμε ένα διαφορετικό μοντέλο τιμολόγησης για το 10.2 και 10.5 ιντσών μοντέλο που θα έχει σχέση και με κάποια από τα χαρακτηριστικά τους.

    Χθες το πάντα αξιόπιστο Macotakara ανέφερε πως αναμένει από την Apple το λανσάρισμα ενός iPad mini 5 μαζί με το νέο 7ης γενιάς iPad χωρίς όμως να δώσει μια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορία τους και αναφέροντας μόνο πως οι προμηθευτές ετοιμάζονται για το λανσάρισμα τους στην αγορά.

    Πίσω τον Ιανουάριο είδαμε την Apple να κατοχυρώνει τους αριθμούς 7 νέων iPad μοντέλων στην Eurasian Economic Commission.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles