20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Νέες εξελίξεις στις παραγγελίες του Apple Watch

    H Apple ξεκίνησε να δεσμεύει τα λεφτά από τις κάρτες εκείνων που έκανα ήδη τις προπαραγγελίες τους για το Apple Watch ενώ η κατάσταση παραγγελίας σε πολλούς έχει αλλάξει από την ένδειξη “processing” στην ένδειξη “preparing for shipment”.

    Αρκετοί χρήστες του Twitter έχουν αναφέρει πως η χρέωση στις κάρτες αγοράς τους έχει αρχίσει να γίνεται για την παραγγελία του Apple Watch που έκαναν από τις 10 Απριλίου, ενώ μετά από την χρέωση της κάρτας παρατήρησαν και αλλαγές στην κατάσταση παραγγελίας τους όπου έχει πλέον την ένδειξη “preparing for shipment”.

    apple-watch=preparing-shipment

     

    Την είδηση αυτή ακολουθεί και η φήμη πως σήμερα άρχισαν οι παραδόσεις των πρώτων Apple Watch στα πρώτα σημεία διανομής, προκειμένου να αρχίσει να γίνεται η προετοιμασία για τις παραδόσεις από τις 24 του μηνός. Η συγκεκριμένη φήμη ωστόσο μπορεί να ισχύει καθώς όπως έχει ήδη αναφέρει η Apple, η πρώτη ημέρα παραδόσεων του Apple Watch είναι στις 24 Απριλίου, μόλις σε 3 ημέρες από σήμερα. Ωστόσο, πολλές από τις παραγγελίες θα παραδοθούν ακόμα και τον Ιούνιο, λόγω της μεγάλης ζήτησης που είχε η συγκεκριμένη συσκευή. Κάποιοι τυχεροί βέβαια, δεν θα χρειαστεί να περιμένουν τόσο πολύ για να φορέσουν την νέα συσκευή στον καρπό τους, καθώς η παράδοση θα γίνει μόλις σε 3 ημέρες.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles