19.2 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Νέα δυνατότητα αναζήτησης μέσω του Spotlight του OS X El Capitan

    Μετά και από πολύ καιρό, η Apple παρουσίασε τα νέα χαρακτηριστικά τα οποία θα παρέχονται με το Spotilight του νέου OS X El Capitan.

    spotlight-wwdc1

     

    Κατά την διάρκεια του WWDC, η Apple ανακοίνωσε πως έχει ενσωματώσει κάποια νέα χαρακτηριστικά στο Spotlight Search του νέου OS X El Capitan, ένα από τα οποία είναι και η δυνατότητα αναζήτησης βάση των συμφραζόμενων που θα πληκτρολογήσει ο χρήστης. Από την άλλη, ο χρήστης θα μπορεί πλέον να κάνει αναζήτηση και εντός των εφαρμογών για κάποια αρχεία που μπορεί να χρειάζεται.

    Περισσότερη βάση, ωστόσο, δόθηκε, στην αναζήτηση αποτελεσμάτων βάση των συμφραζόμενων από αυτά που θα πληκτρολογήσει ο χρήστης. Για παράδειγμα, κάποιο χρήστης μπορεί να ψάχει τα αρχεία που δημιουργήθηκαν σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, πληκτρολογώντας το “documents from June”, και το Spotlight θα του επιστρέψει τα αποτελέσματα με τα αρχεία τα οποία δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια του Ιουνίου. Παράλληλα, οι χρήστες θα μπορούν να ψάξουν μέσω του Spotlight για το score από διάφορα αθλήματα ή να ψάξουν για τον καιρό μέσω του Spotlight.

    Τέλος, το Spotlight μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί εντός των εφαρμογών καιθώς επίσης και εντός του Finder.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles