16.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Νέα αναφορά κάνει λόγω για ένα 10.5-ιντσών iPad στις αρχές του 2017

    9-7-ipad-pro

    H γραμμή του iPad είναι σίγουρο πως θα δεχτεί μια αναβάθμιση του χρόνου και πολλές είναι οι φήμες ακόμη και για ένα νέο 10.5 ιντσών μοντέλο.

    Η Apple αυτή την στιγμή έχει στην αγορά τα 7.9 ιντσών iPad Mini, 9.7 ιντσών iPad Air και iPad Pro και τέλος το 12.9 ιντσών iPad Pro.

    To νέο 10.5 ιντών μοντέλο λοιπόν αν και εφοσόν κάνει την εμφάνιση του θα μπεί στην παραπάνω γραμμή σύμφωνα και με τα όσα αναφέρει σήμερα το Digitimes.

    Η παραγωγή του νέου αυτού μοντέλου αναμένεται να ξεκινήσει τον Δεκέμβριο κάτι που αν επαληθευτεί σημαίνει πως το 10.5 ινστών μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό τον Ιανουάριο αν και το πιο πιθανό είναι η Apple να το παρουσιάσει σε κάποιο event της τον Μάρτιο.

    Παρόμοιες προβλέψεις με τις σημερινές είχαμε και από τον γνωστό πλέον αναλυτή Ming-Chi Kuo ο οποίος επιπλέον είχε αναφέρει πως δεν θα πρέπει να περιμένουμε του χρόνου OLED iPads αλλά το 2018 και παρά το γεγονός το ένα νέο OLED iPhone εικάζει πως θα κάνει την εμφάνιση του το 2017.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles