21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Νέα αναφορά δείχνει πως ο Jeff Williams είναι το δεύτερο σημαντικότερο πρόσωπο στην Apple μετά τον Tim Cook

    Σε ένα προφίλ του Apple SVP Jeff Willliams, που πλέον αναμένεται αυτός να είναι ο διάδοχος του Tim Cook στην ηγεσία της Apple όταν αυτός αποφασίσει να αποχωρήσει, το Bloomberg παρουσιάζει μια εικόνα του Willliams που είναι στενά συνυφασμένη με αυτή του Cook.

    O Williams αυτή την στιγμή είναι υπεύθυνος μεταξύ άλλων και για τις σχεδιαστικές ομάδες του hardware και του λογισμικού της Apple. Το δημοσίευμα αναφέρει πως στην Apple υπάρχει μια εβδομαδιαία συνάντηση με την ονομασία “New Product Review” που όμως πολλοί εργαζόμενοι της εταιρείας την έχουν ονομάσει “Jeff Review” μιας και είναι ο Williams που πρέπει να εντυπωσιάσουν περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο.

    Βάση ανώνυμων πηγών από την σχεδιαστική ομάδα της Apple το Bloomberg αναφέρει πως οι εργαζόμενοι εμπιστεύονται τον Williams μιας και πιστεύουν πως αναγνωρίζει την αξία τους και δεν προσπαθεί να τους υποσκελίσει.

    Την ίδια στιγμή ο Williams διαχειρίζεται το Apple Watch, ολόκληρη την παραγωγική αλυσίδα της Apple, την ομάδα υγείας και ευεξίας της εταιρείας, το Apple Care και πολλά πολλά ακόμη.

    Στο προφίλ αυτό που σκιαγραφεί το Bloomberg ο Williams εμφανίζεται ως ένας άλλος Tim Cook με μια κλίση και προσοχή στα προϊόντα λίγο μεγαλύτερη από ότι ο Cook. Με άλλα λόγια ο μελλοντικός υποψήφιος της Apple για την θέση του CEO είναι περισσότερο Tim Cook και λιγότερο Steve Jobs.

    Στο δημοσίευμα διαβάζουμε μια σημαντική στιγμή του Williams κατά την κατασκευή του πρώτου Apple Watch. Μερικούς μήνες πριν την επίσημη κυκλοφορία του για πρώτη φορά στην αγορά εργαζόμενοι της Apple με δοκιμαστικές εκδόσεις του ξεκίνησαν να έχουν κάποιες αλλεργικές αντιδράσεις στο υλικό που είχε χρησιμοποιήσει η Apple για το σασί του Apple Watch. O Williams χωρίς δεύτερη σκέψη απέσυρε όλα τα Apple Watch που είχε κατασκευάσει μέχρι εκείνη την στιγμή η εταιρεία και βρήκε ένα εναλλακτικό υλικό.

    Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το προφίλ του νούμερο 2 ισχυρού άντρα της Apple εδώ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles