14.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple κυκλοφόρησε τις iOS 9.3.6, iOS 10.3.4 στο ευρύ κοινό για να διορθώσει bug στο GPS σε παλαιότερα iPhones/iPads

    Η Apple χθες κυκλοφόρησε την νεότερη έκδοση του iOS 12 και συγκεκριμένα την 12.4 στο ευρύ κοινό. Η εταιρεία όμως δεν έμεινε εκεί και έτσι προχώρησε σε μια αναβάθμιση παλαιότερων εκδόσεων του λογισμικού της.

    Ο στόχος ήταν να διορθώσει ένα επίμονο bug που υπάρχει σε παλαιότερα iPhone και iPad μοντέλα. Έτσι λοιπόν είχαμε την διάθεση των εκδόσεων iOS 9.3.6 and iOS 10.3.4.

    Για να προχωρήσουν στην αναβάθμιση της iOS 9.3.6 οι κάτοχοι των iPad mini, iPad 2, και iPad 3 απλά πηγαίνουν στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Αναβάθμιση Λογισμικού και ακολουθούν τις οδηγίες. Το ίδιο ισχύει και για αυτούς για την έκδοση της iOS 10.3.4 στην cellular έκδοση του iPad 4 καθώς και για το iPhone 5.

    To patch αυτής της αναβάθμισης έχει να κάνει με ένα θέμα που έκανε παλαιότερες iOS συσκευές να δείχνουν την λάθος ημερομηνία και ώρα καθώς και bug που επηρέαζε τις αποδόσεις του GPS.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles