19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Νέα αναβάθμιση του Office για iPhone και iPad με νέα χαρακτηριστικά

    office_365_iphone_hero

    Η νεά έκδοση της εφαρμογής Microsoft Office δίνει την δυνατότητα στο iPhone και το iPad να συνδεθούν στο Apple iCloud προκειμένου να αποθηκεύσουν, να ανοίξουν και να επεξεργαστούν τα αρχεία τους οι χρήστες των συγκεκριμένων εφαρμογών.

    Η αναβαθμισμένη έκδοση των εφαρμογών κάνει ακόμα πιο εύκολη την χρήση τους, για τους χρήστες που θέλουν να βρίσκουν παντού τα αρχεία τους, καθώς έχει δοθεί η δυνατότητα αποθήκευσης των αρχείων στο iCloud. Παράλληλα, η κάθε εφαρμογή έχει τα δικά της νέα και αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα η εφαρμογή Word έχει κάποια νέα template για να διαλέξετε όταν θέλετε να δημιουργήσετε ένα αρχείο, ενώ από την άλλη η εφαρμογή PowerPoint επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν φωτογραφίες και βίντεο από το iPhone και το iPad. Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης την γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των διαφανειών της παρουσίασης.

    Τέλος, η εφαρμογή Excel υποστηρίζει κάποια add-in προγράμματα τα οποία μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης της εφαρμογής. Αυτό το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο για iPad μόνο και απαιτεί iOS 8.2 και πάνω.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles