21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Νέα έκδοση iOS η Apple; Νέο jailbreak η TaiG!

    Καθώς οδεύουμε προς το τέλος αυτής της χρονιάς, θα έλεγα ότι ήταν σίγουρα μια καταπληκτική και ξεχωριστή χρονιά για τους φίλους της Apple.

    Τόσο τα νέα προϊόντα που μας ενθουσίασαν όλους, όσο και τα νέα χαρακτηριστικά που έφερε η iOS 8 αλλά και….. η jailbreak κοινότητα!

    taig-jailbreak-banner-e1417250542736

    Ποτέ άλλοτε στην ιστορία των iOS συσκευών δεν είχαμε ζήσει τόσο καταιγιστικές εξελίξεις! Δεν προλαβαίνει να βγει η νέα έκδοση του iOS και σχεδόν αμέσως έχουμε νέα εργαλεία τα οποία μας βοηθούν να “απελευθερώσουμε” – jailbreak- την αγαπημένη μας συσκευή.

    Σήμερα λοιπόν μετά την έλευση της iOS 8.1.2 χτες, έχουμε την αναβάθμιση του εργαλείου της TaiG team το οποίο κάνει ακριβώς αυτό.

    Θα βρείτε τον οδηγό μας εδώ και θα πρέπει να έχετε κατεβάσει το νέο εργαλείο εδώ (έκδοση 1.2.0).

    Happy Jailbreaking σε όλους!!!

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles