16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Μπορεί να δούμε σύντομα ένα Smart iPad stylus από την Apple;

    iPen-578-80

    H Αpple δεν έχει δημιουργήσει μια συσκευή που να χρειάζεται ένα stylus από την γέννηση του Newton πίσω το 1990. Αυτό είχα να κάνει σε τεράστιο βαθμό με το γεγονός πως ο Steve Jobs μισούσε τα stylus.

    Μια νέα πατέντα της Apple όμως σήμερα ίσως είναι μια ένδειξη πως η εταιρεία μπορεί πλέον να το ξανασκέφτεται αυτό το ενδεχόμενο. Στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που έγινε διαθέσιμο σήμερα έχουμε μια συσκευή που περιγράφετε ως “stylus επικοινωνίας”. Το stylus αυτό έχει μια σειρά από αισθητήρες αλλά και ασύρματη μεταφορά δεδομένων καθώς και αποθηκευτικό χώρο. Στόχος του είναι η μεταφορά οτιδήποτε είναι γραμμένο στο χέρι από μια συσκευή σε μια άλλη.

    Screen-Shot-2014-12-30-at-10.55.25-640x614

    Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως το γεγονός πως η Apple έχει μια πατέντα για αυτό δεν σημαίνει πως σίγουρα θα το δούμε και στην αγορά. Πάρα αυτά όμως αν η εταιρεία σκεφτόταν να κάνει μια τέτοια κίνηση ίσως τώρα να ήταν η κατάλληλη εποχή.

    Οι πωλήσεις του iPad σημειώνουν πτώση και παράλληλα η Apple θέλει να προωθήσει πάρα πολύ τα tablet της τόσο στον εκπαιδευτικό όσο και τον επαγγελματικό χώρο. Επίσης υπάρχει μια έντονη φημολογία για ένα μεγαλύτερων ιντσών iPad με σκοπό και στόχο να αναδείξει νέες παραγωγικές δυνατότητες αυτής της κατηγορίες.

    Ένα λοιπόν Apple stylus θα ήταν μια πολύ καλή κίνηση με βάση τα παραπάνω.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles