17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Μια πολύ βελτιωμένη Remote εφαρμογή έρχεται για το Apple TV 4

    new-apple-tv-remote-siri

    H 4ης γενιάς Apple TV σύντομα θα έχει μια δική της και σημαντικά αναβαθμισμένη remote εφαρμογή ή αλλιώς αν προτιμάτε εφαρμογή χειριστηρίου σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε άρθρο του σήμερα ο πάντα έγκυρος John Paczkowski, του BuzzFeed News.

    Σε μια συνέτευξη του με τον Eddy Cue, Apple’s Senior Vice President of Internet Software and Services, o Paczkowski έμαθε πως μια νέα εφαρμογή για το Apple TV 4 θα γίνει σύντομα διαθέσιμη στο κοινό.

    “Δουλεύουμε πάνω σε μια νέα Apple TV remote εφαρμογή που θα σας δώσει πλήρη πρόσβαση και χρηστικότητα στο Siri remote στο iPhone σας. Ευελπιστούμε πως θα γίνει διαθέσιμη στο κοινό το πρώτο μισό του επόμενου χρόνου” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Cue.

    Αν και η υπάρχουσα remote εφαρμογή της Apple είναι συμβατή με το Apple TV 4 σίγουρα σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως αντικαταστάτης του Siri Remote.

    O Cue επίσης ανέφερε πως το App Store για το tvOS έχει ήδη 2000 εφαρμογές ενώ τόνισε πως οι μισές πωλήσεις αυτή την στιγμή της συσκευής είναι από ανθρώπους που αναβαθμίσαν το υπάρχον Apple TV τους και οι άλλες μισές από ανθρώπους που αγόρασαν για πρώτη φορά ένα Apple TV.

    Για τον Cue το Apple TV 4 δεν αποτελεί έναν αντικαταστάτη μια κονσόλας αλλά μια πολύ καλή συντροφία για αυτούς που αγαπούν και τα παιχνίδια.

    “Νομίζω ότι είναι πολλοί εκείνοι στον κόσμο που δεν ψάχνουν να αγοράσουν ένα Xbox ή ένα Playstation. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν βρίσκουν ευχαρίστηση παίζοντας παιχνίδια. Πιστεύω ότι το Apple TV μεγαλώνει την αγορά του Gaming σε αυτούς τους ανθρώπους” τόνισε χαρακτηριστικά.

    “To Hardcore gaming δεν είναι ακριβώς όρος του οικοσυστήματος της Apple και του Apple TV ειδικότερα. Από την άλλη θα δείτε σύντομα κάποια hardcore games να γίνονται διαθέσιμα για το Apple TV” ανέφερε για το τέλος ο Cue.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles