15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Μια καλύτερη ματιά για την επερχόμενη σειρά ‘The Essex Serpent’ της Apple TV+

    Η Apple μοιράστηκε πρόσφατα το πρώτο τρέιλερ της επερχόμενης σειράς του Apple TV+ “The Essex Serpent”, στην οποία πρωταγωνιστούν η Claire Danes και ο Tom Hiddleston. Η πλοκή διαδραματίζεται στη Βικτωριανή Αγγλία και η Danes θα υποδηθεί τη χήρα Cora Seaborne, η οποία μετακομίζει στο Έσσεξ της Αγγλίας για να ερευνήσει αναφορές για ένα μυθικό θαλάσσιο ερπετό.

    Εκεί θα δημιουργήσει έναν δεσμό επιστήμης και σκεπτικισμού με τον τοπικό πάστορα, τον οποίο υποδύεται ο Hiddleston, αλλά όταν η τραγωδία χτυπά, καταλήγει να κατηγορείται ότι προσελκύει το πλάσμα. Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Sarah Perry.

    Το “The Essex Serpent” θα κάνει το ντεμπούτο του στις 13 Μαΐου με δύο επεισόδια να είναι διαθέσιμα και ένα νέο επεισόδιο θα ακολουθεί κάθε εβδομάδα στη συνέχεια.

    Η Apple σήμερα κοινοποίησε και ένα νεότερο βίντεο για αυτή την σειρά δίνοντας μας μια πρώτη ματιά για αυτή:

    Claire Danes and Tom Hiddleston star in The Essex Serpent as a naturalist and a local vicar whose reason and faith are in conflict. Watch an exclusive inside look at the series, premiering May 13 on Apple TV+.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.