15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Ο διευθυντής μηχανικής εκμάθησης της Apple αποχωρεί λόγω της πολιτικής επιστροφής στην προσωπική εργασία της εταιρείας

    Η Apple αντιμετώπισε αρκετές αντιδράσεις από τους υπαλλήλους της σχετικά με την πρόσφατη επιστροφή στην προσωπική εργασία. Ορισμένες αναφορές έχουν δείξει ότι ορισμένοι υπάλληλοι έχουν ακόμη αποχωρήσει από την εταιρεία λόγω των πολιτικών αυτών, επιλέγοντας έναν χώρο εργασίας που αποδέχεται περισσότερο την εξ αποστάσεως εργασία.

    Τώρα, η Zoë Schiffer του The Verge αναφέρει ότι ο Ian Goodfellow, διευθυντής μηχανικής μάθησης της Apple, αποχώρησε από την εταιρεία λόγω της πολιτικής επιστροφής στην εργασία.

    Η Apple απέκτησε τον Goodfellow από την Google το 2019 για να ενταχθεί στην «Ομάδα Ειδικών Έργων» της ως διευθυντής μηχανικής μάθησης. Ο Goodfellow πέρασε περισσότερα από έξι χρόνια ως Google, ξεκινώντας ως ασκούμενος μηχανικός λογισμικού πριν γίνει “Senior Staff Research Scientist” κατά την απόφαση του να ενταχθεί στην Apple τον Μάρτιο του 2019.

    Ο Goodfellow αναφέρεται ως «ο πατέρας των δικτύων GANs». Μιας τεχνολογίας που είναι πάρα πολύ σημαντική στις μέρες μας.

    Σε ένα σημείωμα προς το προσωπικό, ο Goodfellow έγραψε: «Πιστεύω ακράδαντα ότι περισσότερη ευελιξία θα ήταν η καλύτερη πολιτική για την ομάδα μου».

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.