19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Μια θεωρία με πολύ χρώμα για το τι πρόκειται να ανακοινώσει η Apple στο event της στις 16/10

    imac-colors-640x400

    Στην πρόσκληση της Apple για το event της στις 16 Οκτωβρίου που θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά της στο Cupertino, η εταιρεία χρησιμοποίησε το λακωνικό μήνυμα “It’s been way too long.” που σε ελεύθερη μετάφραση έχουμε το “Έχει περάσει πάρα πολύς καιρός”.

    Αυτό η πρόταση λοιπόν ξεκίνησε πολλές θεωρίες για το τι πρόκειται να μας παρουσιάσει η Apple στο επερχόμενο event της. Δεν υπάρχουν πολλά προϊόντα της που δεν έχουν αναβαθμιστεί τον τελευταίο χρόνο με μεγάλη εξαίρεση της Thunderbolt οθόνες αλλά αυτός δεν είναι τόσο σημαντικό για να αποτελέσει κύριο σημείο της παρουσίασης. Το ίδιο ισχύει και για ένα αναβαθμισμένο Apple TV ή Mac Mini.

    Υπάρχει όμως και μια άλλη θεωρία. Μήπως η πρόταση της Apple δεν αναφέρετε σε ένα μόνο προϊόν αλλά σε διαφορετικές εκδόσεις κάποιου; Μήπως υπάρχει πιθανότητα να ξαναδούμε κάποια Macs με χρώμα.

    Ο γνωστός και μη εξαιρετέος John Gruber αναφέρει συγκεκριμένα:

    “Πολύ περίεργο σλόγκαν, μιας και δεν έχει σίγουρα να κάνει με το πότε έκανε για τελευταία φορά η Apple ένα special event. Να είναι αναφορά σε χρωματιστά Retina iMac ίσως…. Όπως αναφέρει και ο Jason Snell κάνουν αναφορά στα κλασικά 6 χρώματα της Apple του παλαιότερου logo τους. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό. Ίσως τελικά το slogan να αναφέρεται σε Mac hardware που θα έρθει σε διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς.”

    Οφείλουμε να θεωρήσουμε πως η παραπάνω θεωρία μας αρέσει ιδιαίτερα αλλά είμαστε διστακτικοί ως προς την Apple να φέρνει χρώμα στα Mac της ξανά. Λέγοντας όμως αυτό ίσως το κλειδί του μυστηρίου να είναι τελικά το φημολογούμενο 12 ιντσών MacBook Retina που αν εμφανιστεί θα είναι το πρώτο της σειράς του. Ίσως αυτό να έρθει σε διαφορετικά χρώματα; Μπορεί…..

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles