17.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Με το νέο iPad Pro οι ιατρικές εφαρμογές φτάνουν σε άλλο επίπεδο

    3d-4-medical

     

    H Apple συνεργάζεται στενά με μεγάλα ονόματα εταιρειών που αναπτύσσουν εφαρμογές για το νέο iPad Pro, συμπεριλαμβανομένης της 3d 4 Medical. Η εφαρμογή τους χρησιμοποιεί την δύναμη των γραφικών του Pro ώστε να μπορούν οι γιατροί να δείχνουν τους τραυματισμούς των ασθενών τους σε 3d απεικόνιση.

    Με το 3d 4 Medical, οι γιατροί μπορούν να κάνουν ζουμ σε λεπτομερή ανατομικά μοντέλα που δείχνουν animated μυς, δέρμα και οστά. Μπορούν να “κόψουν” επίπεδα ώστε να προσομοιώνουν ιατρικές επεμβάσεις, να έχουν λεπτομερή εικόνα τραυματισμών και ακόμη να παρουσιάζουν τις επιπτώσεις της αρθρίτιδας εισάγοντας υπερτροφία οστού με το Apple Pencil.

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles