19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Μετά την Κίνα η Apple μειώνει τις τιμές των iPhone Xs/XR και στην Ευρώπη (Ελλάδα)

    Όπως σας είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερο δημοσίευμα μας η Apple είχε δει μια σημαντική πτώση στις πωλήσεις της στην Κίνα, και αυτό οδήγησε την εταιρία στο να μειώσει την τιμή των iPhone Xs και Xs Max σε μια προσπάθεια να αντιστρέψει την κατάσταση.

    Σήμερα και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Bloomberg η εταιρεία θα ακολουθήσει και μια παρόμοια πολιτική και στην Ευρώπη.

    Οι πρώτες χώρες που θα δουν τα μοντέλα iPhone Xs, Xs Max και iPhone XR να μειώνονται τιμολογιακά είναι η Ελβετία, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο, Αυστρία, Σουηδία, Ρωσία και Ελλάδα.

    “Apple will continue the China paradigm of price cuts on the latest iPhone models and in Europe in an effort to increase the sales ratio of them as well as the buying interest of the consumers. Many operators in Germany, Italy and Spain will launch as well new trade in programs with price reductions on the latest iPhone models.”

    Μια πρώτη εκτίμηση των νέων τιμών στην χώρα μας είναι η εξής:

    iPhone XR 64GB: 629 ευρώ
     iPhone XR 128GB: 799 ευρώ
     iPhone XR 512GB: 899 ευρώ

    – iPhone XS 64GB: 999 ευρώ
     iPhone XS 256GB: 1.229 ευρώ
     iPhone XS 512GB: 1.379 ευρώ

    – iPhone XS Max 64GB: 1.139 ευρώ
    – iPhone XS Max 256GB: 1.339 ευρώ
    – iPhone XS Max 512GB: 1.489 ευρώ

    Αναμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση από τον επίσημο διανομέα της Apple στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα όπου και θα εφαρμοστεί αυτή η νέα τιμολογιακή πολιτική.

    Επίσης μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε όπως και κάθε χρόνο αυτή την ημέρα να έχετε έναν καλό μήνα, καλή πρωταπριλιά και προσοχή σήμερα στις φάρσες! 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles