21.1 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Κυκλοφόρησε το Infuse 4 για το Apple TV 4

    infuse-for-apple-tv-4-main

    Ο κατάλογος των καινοτόμων και εντυπωσιακών εφαρμογών για το νέο Apple TV συνεχίζει να μεγαλώνει μέρα με την μέρα. Οι προγραμματιστές φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με το νέο App Store του Apple TV και έτσι καθημερινά ανεβαίνουν μια σειρά από άκρως χρηστικές εφαρμογές.

    Αυτή την φορά είχαμε την FireCore την ομάδα πίσω από το δημοφιλές Seas0nPass jailbreak tool, aTV Flash και την εντυπωσιακή Infuse iOS εφαρμογή τους να φέρνουν το Infuse 4 στο Apple TV.

    Η FireCore έχει μια μακρά ιστορία με το Apple TV πιθανόν με στιγμιότυπα που η Apple δεν θέλει να μιλάει για αυτά μιας και ήταν η μόνη ομάδα που συνεχώς είχε καταφέρει να κάνει jailbreak το 2ης γενιάς Apple TV.

    H ομάδα όμως πέρα από αυτό δημιούργησε και μερικές πάρα πολύ καλές εφαρμογές όπως το Infuse για το iOS που αποτέλεσε ένα νέο τρόπο για βλέπει ο χρήστης οποιοδήποτε μορφής βίντεο στο iPhone και στο iPad.

    H κυκλοφορία του Infuse 4 φέρνει την εφαρμογή και στο Apple TV και έρχεται να κονταροχτυπηθεί με την αντίστοιχη του Plex.

    To Infuse 4 για το tvOS υποστηρίζει 15 διαφορετικά βίντεο φορμάτ και προσφέρει ένα πανέμορφο τρόπο για να απολαύσετε τα βίντεο σας όπου και αν βρίσκονται αυτά – Σε ένα Mac, Windows Pc ή σε κάποιο NAS, Wi-Fi drive ακόμη και σε UPnP/DLNA server.

    infuse-4-02

    Όλη η κωδικοποίηση γίνεται στην συσκευή του χρήστη και όχι εκεί που είναι αποθηκευμένο το βίντεο του και αυτό αποτελεί μια ευχαρίστηση είδηση και κάνει το Infuse 4 να ξεχωρίζει από το Plex. Απλά συνδέστε τον σκληρό σας δίσκο με το router σας και από εκεί κάντε stream όλα τα βίντεο σας στο Apple TV είναι τόσο απλό και η ποιότητα πραγματικά θα σας εντυπωσιάσει.

    Οι χρήστες του Infuse 3 για το iOS μπορούν να κατεβάσουν το Infuse 4 για το tvOS εντελώς δωρεάν.

    Το Infuse 4 έχει και ένα bundle in app purchases για ακόμη περισσότερα χαρακτηριστικά όπως περισσότερα βίντεο φορμάτ, Dolby Digital Plus (AC3/E-AC3), DTS, DTS-HD mobile surround sound, AirPlay, Google Cast, trakt.tv και πολλά ακόμη στην τιμή των $9.99

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles