15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την ανθολογία τρόμου Into the Dark του Hulu

    H Hulu κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για νέα ανθολογία τρόμου που ακούει στο όνομα Into The Dark. H ανθολογία αυτή θα αποτελείτε από 12 επεισόδια με το καθένα από αυτά να επικεντρώνεται σε μια συγκεκριμένη γιορτή ανάλογα με το μήνα που θα γίνετε προβολή το καθένα.

    Στο πρώτο λοιπόν που έρχεται στην γιορτή του πατέρα συναντούμε τον πρώην πρωταγωνιστής του Lethal Weapon, Clayne Crawford και ακούει στην ονομασία “They Come Knocking”.

    O Crawford είναι ο πατέρας δύο κοριτσιών. Μετά την πρόσφατη απώλεια της μητέρας τους όλη η οικογένεια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Έτσι ο πατέρας παίρνει την απόφαση να κάνει μια εκδρομή για να μπορέσει να δημιουργήσει μια καλύτερη ατμόσφαιρα. Ωστόσο, κάποια νύχτα μέσα στην ερημιά θα κάνει την εμφάνισή του από το πουθενά κάποιος άγνωστος που θα θελήσει να τους τρομοκρατήσει ενώ την ημέρα θα εξαφανιστεί ξανά. Μόλις όμως έρθει και το επόμενο βράδυ θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν μπορούν να του ξεφύγουν τόσο εύκολα.

    Το πρώτο αυτό επεισόδιο θα γίνει διαθέσιμο στις 7 Ιουνίου του 2019.

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles