23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Κυκλοφορία του iOS 8.4 beta 3 για τους developers

    ios-84-beta-3-iphone6-hero

    Πριν από λίγες ώρες η Apple έδωσε στην κυκλοφορία την iOS 8.4 beta 3 για τους developers την οποία και μπορούν να προμηθευτούν από το Apple iOS Developer Center. Παράλληλα, η έκδοση αυτή μπορεί να εγκατασταθεί και με OTA (Over The Air) τόσο για τους developers όσο και για εκείνουν που είναι εγγεγραμένοι στο πρόγραμμα AppleSeed. Παράλληλα, η έκδοση Xcode 6.4 beta είναι διαθέσιμη online και μπορείτε να την κατεβάσετε από το developer center.

    H πιο σημαντική αλλαγή στην 8.4 είναι ο επανασχεδιασμός της εφαρμογής της μουσικής η οποία θυμίζει πλέον πολύ περισσότερο την αντίστοιχη του iTunes Radio. H 8.4 είναι μόλις η δεύτερη έκδοση που γίνεται διαθέσιμη και στους AppleSeed testers και όχι μόνο στους developers, δίνοντας την δυνατότητα σε ένα ευρύ κοινό να δοκιμάσει την νέα έκδοση και να αναφέρει τυχόν προβλήματα που πρόκειται να βρεθούν στην νέα beta έκδοση.

    Τέλος, να αναφέρουμε, πως οι beta εκδόσεις είναι περισσότερο για developers οι οποίοι θέλουν να δοκιμάσουν τις εφαρμογές τους. Ωστόσο, οι χρήστες που θέλουν να την προμηθευτούν μπορεί να έχουν κάποια προβλήματα με την χρήση της συσκευής, καθώς δεν αποτελεί μια σταθερή έκδοση, αλλά μία δοκιμαστική έκδοση που θα είναι διαθέσιμη για λίγο καιρό.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles