14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Κυκλοφορία της iOS 8.1.3 beta 2 για τους υπαλλήλους της Apple

    H Apple συνεχίζει να εργάζεται συνεχώς πάνω στην επερχόμενη έκδοση 8.1.3 και σχετικά με αυτό, μόλις εχθές έκανε διαθέσιμη την iOS 8.1.3 beta 2 ΜΟΝΟ για του υπαλλήλους της. Η συγκεκριμένη έκδοση λογισμικού έρχεται με τον αριθμό 12B466, όπου είναι η νεότερη έκδοση σε σχέση με την προηγούμενη που έλαβαν οι υπάλληλοι της στις 7 Ιανουαρίου.

    Την προηγούμενη εβδομάδα, σε αντίστοιχο άρθρο σας αναφέραμε πως υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες κυκλοφορίας της νέας έκδοσης iOS 8.1.3 μέσα στην εβδομάδα που πέρασε (12-16 Ιανουαρίου), αλλά μάλλον φένεται πως υπάρχουν ακόμα αρκετά bugs που πρέπει να διορθώσει η Apple πριν την κάνει διαθέσιμη στο ευρύ κοινό. Ωστόσο, σύμφωνα με κάποια στατιστικά της σελίδας μας, οι επισκεψιμότητα των συσκευών που τρέχουν το iOS 8.1.3, αρχίζει να γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Και για να προλάβω τα κακώς κείμενα, υπάρχουν άτομα σε άλλες χώρες που μας διαβάζουν, καθώς και έλληνες υπάλληλοι της Apple που θα επισκεφτούν την σελίδα μας για την ενημέρωση τους. Αν και προβλέψαμε πως η κυκλοφορία της συγκεκριμένης έκδοσης θα γίνει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, ακόμη δεν είναι σίγουρο τίποτα για την ακριβή ημερομηνία διάθεσης στο κοινό.

    chart

    Σύμφωνα με πηγές μας, η έκδοση 8.1.3 δείχνει να έχει μόνο ορισμένες διορθώσεις σφαλμάτων, χωρις ωστόσο να παρουσιάζει κάποιες σημαντικές διαφορές στο υπόλοιπο περιβάλλον χρήσης. Η Apple δεν έδωσε βέβαια στου υπαλλήλους της  καμία πληροφορία για το τι περιέχει στη συγκεκριμένη έκδοση.

    Με τις εκδόσεις 8.1.2 και 8.1.3 να αποτελούν μικροαναβαθμίσεις, η Apple προτίμησε να μην δώσει στους developers την 8.1.3 για δοκιμή αλλά να την δώσει στου υπαλλήλους τους. Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί μια νέα πολιτική και τακτική της Apple, καθώς είναι η πρώτη φορά όπου οι υπάλληλοι της κληθηκαν να συμμετάσχουν στην δοκιμή για το καινούριο iOS. Να αναφέρουμε ωστόσο, πως εδώ και χρόνια οι υπάλληλοι της συμμετέχουν στις δοκιμές των OS X λογισμικών.

    Η Apple ενδεχομένως να έκανε μια τέτοια κίνηση, καθώς προτίμησε από τους developers να επικεντρωθούν περισσότερο στην σημαντική αναβάθμιση iOS 8.2 η οποία και βρίσκεται στην 4η δοκιμαστική της έκδοση αυτή την στιγμή και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην άνοιξη με το επερχόμενο Apple Watch. Πέρα από αυτό, σύμφωνα με φήμες του MacRumors, υπάρχουν και υπάλληλοι του Cupertino οι οποίοι εργάζονται πάνω στην νέα έκδοση iOS 9 η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει με τον ερχομό των νέων iPhone τον φθινόπωρο του 2015.

    Τέλος, σε σχετικό άρθρο είχαμε αναφέρει πως η Apple σκέφτεται να κυκλοφορήσει και μία τρίτη και τελευταία έκδοση πριν τον ερχομό των νέων κινητών της, την 8.3. Για αυτό όμως δεν είναι κανένας βέβαιος πλέον καθώς υπήρχαν σημαντικές αλλαγές από τον Νοέμβριο όπου και αναφερθήκαμε στο συγκεκριμένο θέμα.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles