11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Κλείνουν τα καταστήματα τεχνολογίας από την Τετάρτη, οι online αγορές συνεχίζονται όμως κανονικά

    Όπως αναμενόταν από πολλούς όλες οι επιχειρήσεις λιανεμπορίου που έχουν συναλλαγές με το κοινό και οι μεγάλες αλυσίδες τεχνολογίας κλείνουν τα καταστήματα τους από την Τετάρτη 18 Μαρτίου με βάση εντολής της κυβέρνησης ως ακόμη ένα μέτρο κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού στην χώρα μας.

    Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως παραμένουν ανοιχτά τα καταστήματα εκείνα που κάνουν επισκευές κινητών και tablets φυσικά με τα καταστήματα τροφίμων, τα φαρμακεία, τα πρατήρια καυσίμων και τις τράπεζες.

    Πολύ δύσκολο χαρακτήρισε τον επόμενο μήνα στην προσπάθεια αντιμετώπισης του κορονοϊού η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών πριν από λίγο ανακοινώνοντας το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων λιανεμπορίου από την Τετάρτη 18 Μαρτίου. «Προέχει να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού» τόνισε χαρακτηριστικά.

    Παράλληλα αποφασίστηκε η αναστολή της εφαρμογής του μέτρου του δακτυλίου μέχρι το τέλος Απριλίου.

    Οι online αγορές αυτή την στιγμή δεν επηρεάζονται από αυτή την απαγόρευση.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles