19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Κερδίστε ένα από τα 20 (είκοσι) promo codes της καταπληκτικής εφαρμογής “Ραδιόφωνο”

    10462866_10152910748509201_6691906204819346957_n

    Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας της έγινε και όχι άδικα η νούμερο 1 μουσική εφαρμογή μας. Το “Ραδιόφωνο” βρίσκετε πλέον εγκατεστημένο σε όλες μας τις συσκευές και μέσω αυτής της εφαρμογής κάνουμε μουσικά ταξίδια όπου και αν βρισκόμαστε.

    Την χρονία που μας πέρασε η συντακτική ομάδα μας της έδωσε και το βραβείο της μουσικής εφαρμογής για το 2014. Μια αναγνώριση της δουλειάς των παιδιών και της συνεχής υποστήριξης που προσφέρουν κάθε φορά με νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες.

    Για φέτος μόνο είδαμε το “Ραδιόφωνο” να εμπλουτίζεται με νέες μοναδικές λειτουργίες όπως τα:

    • Ικανότητα να δείχνει το Video του τραγουδιού που μεταδίδει ο αγαπημένος σας σταθμός (αν ο σταθμος υποστηρίζει metadata).
    • Δυνατότητα να γράψετε το όνομα του τραγουδιού ή του καλλιτέχνη που θελετε να ακούσετε και το “Ραδιόφωνο” θα βρεί τους σταθμούς που μεταδίδουν αυτή τη στιγμή την επιλογή σας και θα σας δείξει τα δημοφιλέστερα Video στον ειδικά διαμορφωμένο YouTube Player της εφαρμογής.

    Με μεγάλη μας χαρά λοιπόν σήμερα και λίγο πριν κλείσει το 2014 θα μοιράσουμε σε 20 τυχερούς από εσάς από ένα promo code της πλήρης έκδοση της εφαρμογής – Ακόμη ένα φανταστικό giveaway για όλους εσάς.

    Για να πάρετε μέρος στον μίνι αυτό διαγωνισμό που θα λήξει στις 2 του μηνός το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:

    1. Aφήστε ένα σχόλιο στο ποστ του φόρουμ μας εδώ (1 συμμετοχή)
    2. Κοινοποιήστε την φωτογραφία του ποστ που θα ανέβει στο FB μας εδώ (1 συμμετοχή)

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles