13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Και οι 8 σεζόν του The Walking Dead έγιναν διαθέσιμες στο ελληνικό Netflix

    Sτο ελληνικό Netflix είναι διαθέσιμες οι οκτώ σεζόν της δραματικής σειράς The Walking Dead -τώρα προβάλλεται η 9η στην Αμερική- με πρωταγωνιστές τους Andrew Lincoln, Norman Reedus, Lauren Cohan και Melissa McBride.

    Το The Walking Dead (Οι Ζωντανοί Νεκροί) είναι αμερικανική δραματική – τρόμου τηλεοπτική σειρά του Φρανκ Ντάραμποντ, βασισμένη στη ομώνυμη σειρά κόμικς του Ρόμπερτ Κέρκμαν, του Τόνι Μουρ και του Τσάρλι Άντλαρντ. Ο Άντριου Λίνκολν, ενσαρκώνει τον βασικό ήρωα, έναν σερίφη Ρικ Γκράιμς, ο οποίος ξυπνάει από κόμμα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν, αντικρίζοντας ζόμπι να έχουν κατακλύσει τον κόσμο. Κατόπιν, ο Ρικ, ξαναβρίσκει την οικογένειά του και γίνεται επικεφαλής μίας ομάδας από ανθρώπους που είχαν επιβιώσει. Με αυτή την ομάδα παλεύουν για την επιβίωση εναντίον των ζόμπι αλλά και διαφόρων ανθρώπων, οι οποίοι είναι επικίνδυνοι κι από τα ζόμπι. Ο πρώτος κύκλος διαδραματίζεται στην πόλη της Ατλάντας, αλλά και στις γύρω περιοχές, τοποθεσία που δεν αλλάζει έως και τα μισά της πέμπτης σεζόν. Ενώ από τα μισά της πέμπτης κι έπειτα η σειρά διαδραματίζεται στην Αλεξάνδρεια της Βιρτζίνιας.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles