19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Και δεύτερο Apple Store σύντομα στην Κωνσταντινούπολη

    Apple-Stores-Istanbul-Turkey-image-001

    Το τουρκικό site ElmaDergisi αναφέρει πως η Apple ετοιμάζει να ανοίξει άμεσα και ένα δεύτερο Apple Store στην Κωνσταντινούπολη αυτή την φορά στην ασιατική πλευρά της πόλης. Το πρώτο έκανε τα εγκαίνια του τον Απρίλιο στο εμπορικό κέντρο Zorlu όπως σας είχαμε αναφέρει και παρουσιάσει. 

    Αυτή την φορά η Apple φέρετε να έχει στοχεύσει ένα δεύτερο εμπορικό κέντρο αυτό του Akasya για το επόμενο Apple Store της ενισχύοντας και την ασιατική αγοραστική κοινότητα της Κωνσταντινούπολης.

    Φήμες θέλουν την Apple να ανοίγει συνολικά 4 Apple Stores στην Τουρκία μέχρι το 2015. Κάτι λογικό μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη και θερμή συνάντηση που είχε ο Τούρκος πρόεδρος  Abdullah Gül με τον Tim Cook τον Φεβρουάριο όπου και συζήτησαν πέρα από τα Apple Store μια συμφωνία ύψους $4 δις για την τοποθέτηση iPads σε κάθε σχολείο της γείτονας χώρας μας.

    Η παρακάτω εικόνα που δημοσιεύτηκε το Μάρτιο έδειχνε τις ετοιμασίες στο δεύτερο αυτό εμπορικό κέντρο που όπως όλα δείχνουν θα στεγάσει και θα εγκαινιάσει ένα ακόμη Apple Store στην Κωνσταντινούπολη.

    asia

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles